Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
Mercutio_ #17940 üzenetére
Ha a MyAudio Pop MP3 lejátszóhoz mellékelt agybadugható fülesből indulok ki, akkor borzalmasan szólhat. Én igazából el se tudtam képzelni, hogy jöhet ki ilyen minősíthetetlen, halk prüntyögés egy fülhallgatóból. Szerencsére maga az MP3 player teljesen jól szól, ha kap egy korrekt fejest mellé. (Maxell Retro DJ vagy valami Superlux) Szóval inkább ezeket javaslom, ha jót akarsz magadnak. Pl. A Superlux 661 egész korrekt kis hordozható fejes lehet.
-
Dorien
veterán
válasz
chivasr911 #17906 üzenetére
"A vásárló az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás joga az áru átvételének napjától gyakorolható. Sérült, hiányos csomagolás, illetve nem megfelelő kezelésből kifolyó sérülések esetén csak a sérülések, hiányok pótlásának értékcsökkenésével tudjuk a vételárat visszautalni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, az Aqua Optima Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja." [link]
-
Dorien
veterán
válasz
Vasinger! #17859 üzenetére
Ezen felesleges vitázni, a személyes ízlés kb. olyan, mint a vallás / filozófia.
Egy idő után az ember eljut oda, hogy tesz mások véleményére ezekben a dolgokban. Neked az a fontos, ami neked fontos. Nekem meg az, ami nekem.Ha nagyon különbözünk, akkor a párbeszéd akár teljesen lehetetlenné is válhat bizonyos témákban. Ezzel semmi gond, amíg nem zavarjuk túlságosan egymást a belső világunkkal.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
DrDante666 #17835 üzenetére
"Alapesetben arany középútként egy félnyitott/félzárt megoldású Superlux HD681 EVO-val szimpatizálnék következő lépésben (nyitottat csak végszükség esetén szeretnék, mert társaságban használnám, ahol vagy beszélgetnek, vagy tanulnak és jobb lenne, ha kifelé és befelé is minél kevesebb jutna, na meg árban is szimpatikusabb), de megnézem az említettet is."
Az EVO is ereszt kifelé rendesen, kb. mint egy teljesen nyitott fejes.
Ebben az esetben el kell döntened, hogy mi a fontosabb. Lebeszélni nem akarlak róla, mert én vagyok az egyik legnagyobb rajongója ennek a fejesnek. -
Dorien
veterán
válasz
DrDante666 #17831 üzenetére
Valószínűleg érzékeny a füled / dobhártyád. Egy (fél)nyitott fejes jobb megoldás lehet - én otthoni használatra abszolúte ezeket preferálom.
-
Dorien
veterán
Ha van rá nagyobb keret, akkor 12k-ért ezt:
HD-681 EVOHa nincs, akkor a 681B brutál jó vétel ezen az áron.
-
Dorien
veterán
válasz
Ununqatrium #17783 üzenetére
Az M50-est azért hallgasd meg vásárlás előtt, elég megosztó fejes. Van akinek nagyon tetszik, de sokak szerint szörnyen mélytúlsúlyos darab.
-
Dorien
veterán
válasz
cyberkind #17779 üzenetére
Jó lesz az a piros-fekete Sony. Ha nem, akkor meg így jártál...
On Ear = Supraaural = Fülön ülő (kisebb driver, párna)
Over Ear = Circumaural = Fül körül ülő (nagyobb driver, párna)
Closed back = Zárt a kagyló, jól izolál kifelé/befelé, cserébe süketszoba feeling
Open / Semi open back = Nyitott / félnyitott a kagyló, nem / gyengén izolál, viszont természetes hangzásAmúgy melyik gyártó és melyik szín nem tetszik?
-
Dorien
veterán
Green Day, Offspring gondolom nem ismeretlen.
Én még a Pennywise-ot meg a Shelter-t tudom ajánlani. Ez utóbbi krishna-punk. -
Dorien
veterán
Hát ez kb olyan, hogy "Jól, gyorsan és olcsón dolgozom. A három közül kettőt választhat."
A Superlux 662 széria pl. jól szigetel, 10k alatt van, viszont cserében úgy nézel ki benne, mint egy helikopter pilóta.
A Maxell Retro DJ meg szemérmetlenül olcsó a hangjához képest. Én kemény 3500Ft-ért vettem.
Ezek a legjobb ár/érték arányú zárt fejesek között vannak, de természetesen kompromisszumokkal. -
Dorien
veterán
válasz
balage. #17128 üzenetére
Nekem 662B volt, azon is jó erős basszus volt, tudom ajánlani. Én speciel lejjebb vettem a mélyet meg a magasat is EQ-val, de ez ízlés kérdése.
A 662F-et is sokan szeretik, mert a 681F-től eltérően a zárt kivitele egész telt hangzást eredményez, de ebben van a legkevesebb mély a 3 közül.
Szerintem először hallgasd meg az integrált VIA kártyáddal, és csak akkor gondolkodj valami Asus Xonar upgrade-ben, ha nem vagy elégedett.
-
Dorien
veterán
válasz
Xalderon #17087 üzenetére
Szerintem valamit elnéztél, a DT880 kb. 20-25 ezerrel drágább, mint a DT990:
Elvileg a 880 a kiegyenlítettebb hangzású, a 990 pedig az erősebb basszus/magas kiemelésű V alak. A különböző Edition-ök között hatalmas hangzásbeli különbség nem lesz, adott szérián és impedancián belül a driver ugyanaz mindben.
-
Dorien
veterán
Az egyik legszebb fejes szerintem. Ennyiért jó vétel lehet, ha valaki nem fél az előre utalástól és attól, hogy hamisítványt kap.
-
Dorien
veterán
válasz
RetepNyaraB #17043 üzenetére
Látom, ott van a kalapács is a kezében.
decoati: Vegyél egy EVO-t, azzal biztosan nem nyúlsz mellé. Negatív véleményt én még nem olvastam róla. Nekem 2 db van itthon.
A fejedet sem fogja szorítani, könnyen hajtható, nagyon tisztán, szépen szól, otthonra ideális.
-
Dorien
veterán
válasz
capulet75 #16965 üzenetére
A 681 EVO-nál már javítva van a legtöbb Superlux fejesnél tapasztalható sziszegős magastartomány. EQ nélkül ez elég idegesítő, fárasztó lehet hosszú távon. Meg az általad említettek mind zárt fejesek, valódi hangszerekkel biztosan nem szólnak olyan természetesen, mint a félnyitott EVO.
-
Dorien
veterán
válasz
elfelejtette #16735 üzenetére
A Superlux fejesek messze a legjobb ár / érték arányúak.
Talán egyedül a Takstar veheti fel velük a versenyt, de itthon nem elég elterjedt ez a márka. -
Dorien
veterán
válasz
DrDante666 #16719 üzenetére
Superlux 662F-ben kevesebb a mély.
-
Dorien
veterán
válasz
contaxg #16679 üzenetére
"32Ohm Models
Despite their low Ohm rating, the 32Ohm variants actually will need a little more power than what the 250Ohm require. The reason they need a bit more juice is because of their sensitivity and impedance. They have both a really low impedance and a lower sensitivity rating, thus they will need more power. Take the K701/K702 for example: despite it's low impedance (62Ohms I beleive), they have a very low sensitivity. The more sensitive a headphone is the easier they will be to power and reach a desired volume. The DT770/32 have a impedance of 32Ohms and a sensitivity rating of 101dB. This makes than a bit more difficult tog et to the desired volume and power properly. I believe they require a nice voltage swing as well as more current than most 32Ohm headphones."
250Ohm Models
Now despite these having a higher Ohm rating than the previous model, it is in fact a bit easier to amp. This time the impedance works in it's favor and widen the gap between the impedance and sensitivity. I am not sure of the exact specifics but I know now that the higher impedance coupled with the sensitivity now makes these crave more voltage than current."
A DT880 az félnyitott ugye?
Azt jobban szereted? -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
RetepNyaraB #16390 üzenetére
Én is lecseréltem most az AIMP3-at Foobar-ra, tényleg jobb hangja van.
A JRiver hangja is nagyon jó, de nekem borzalmas a felülete... -
Dorien
veterán
válasz
freelanced #16367 üzenetére
Ennyiért nincs jobb otthonra.
Ha utcára kell, akkor Maxell Retro DJ. -
Dorien
veterán
válasz
RetepNyaraB #15973 üzenetére
Köszi, meg is van az esti hallgatnivalóm...
-
Dorien
veterán
válasz
#71562240 #15331 üzenetére
Az, hogy te mit hallasz - pontosabban: mit hiszel, hogy hallasz - engem túlzottan nem érdekel. Ahogy látom, mást se...
Ha korrekt a Wav=>Flac=>Wav konverzió, vagyis valóban lossless a tömörítés / kicsomagolás, akkor max annyi történik, hogy...
Wav: aaaaabbbbccc
Flac: 5a4b3c
Wav: aaaaabbbbcccKonvertálhatod akárhányszor oda-vissza, az 1000. változat is ugyanaz lesz, mint a legelső.
A Flac elméletileg szólhat másképp, ha a real-time dekódolást az adott hardver / szoftver nem képes kellő gyorsan elvégezni, de a visszakonvertált Wav nem. -
Dorien
veterán
válasz
#71562240 #15248 üzenetére
"Abban azonban nem téved a srác (és Ear sem), hogy a "veszteségmentesen" tömörített, majd abból az eredetibe formátumba visszaalakított fájl nem fog ugyanúgy szólni, mint az eredeti forrásfájl. Tehát például WAV-ból FLAC, abból vissza WAV, és nem ugyanúgy szól a két WAV, akármilyen "hibátlanul" történt a konverzió."
Ha bitre ugyanaz a 2 file, akkor miért is nem szól ugyanúgy?
-
Dorien
veterán
válasz
freelanced #15199 üzenetére
Szívesen.
Erről a rendelésről már szerintem lecsúsztál... -
Dorien
veterán
válasz
freelanced #15197 üzenetére
-
Dorien
veterán
válasz
Kezdő vagyok #14936 üzenetére
Innen rendelj egy 681 EVO-t.
Ezen az áron jobb fejes nemigen van. Csak siess, mert lemaradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gitáros topic
- Politika
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Dell asztali gépek
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest