Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.
Voltam a pixelbe. Megnéztem az egereket, és az egérpadokat. Ahogy ajánlottátok, rögtön a 3 kiszemelt delikvenst ( Razer Deathadder, Steelseries Ikari optical, MS Ime 3.0) vettem a kezembe. Kezdtem a razer-rel, nagyon jó a fogása, de valahogy mégis furcsa egy kicsit, lehet, hogy csak szokni kell, az anyag amivel bevonták tényleg szuper, nem csúszós, a gombok jól elérhetőek. Következő, Steelseries Ikari optical szerintem ez volt a legkényelmesebb fogásra, viszont amin meglepődtem nagyon könnyű, nekem már talán túlságosan is, és az anyaga, gombjai lötyögtek, de szó szerint, kérdeztem is magamtól, hogy ez gyárilag lehet ilyen, vagy így leharcolták?.MS Ime 3.0 nagyon kényelmes, de ennek is lötyögtek a gombjai.
Kipróbáltam még az új Lanchesist, szerintem semmi extra külsőre, ez volt a legkényelmetlenebb a 4 egér közül, amit kipróbáltam. Most vakarom a fejem, mert egeret mentem venni, de úgy érzem aludnom kell még rá egyet.
Valamelyikőtök úgygondolja, segítsen nekem, mert frankón nem tudok dönteni, és ugye nem két forintról beszélünk.
Az egérpadok, detto, olyan sokféle volt, hogy ebben is teljessen összezavarodtam.Előre is köszi!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest