- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Bármelyiket fel tudod probálni és vissza tudod küldeni nem kell ehez boltba elmenni és probálgatni és semmit nem érsz el vele mert használat közbe adja ki több orás talpalás után. Minden márkának van pontos leirása mekkora milyen széles a cipö és le tudod mérni a lábad. Nagyot nehéz tévedni föleg ha már ismersz egy márkát. pl asics adidas egy méretet használ kb. Egyszer kell lemérni a talpad van rola sok info nem egy nagy valami.. Skechers szerintem lájti pl egy adidas fényévekkel több fejlesztést tesz egy cipöbe kb senki nem rak bele több pénzt talán még a nike de ennyi. Összes többi csak utánuk kullog igazábol.
-
Speeedfire
félisten
Hasonló "cipőben" járok én is. De egyelőre nem találtam meg az igazit.
De ahogy olvastam külföldi oldalakon a futó cipőket ajánlgatják speckó habbal a közepén.
pl Hoka Transport, Skechers Arch Fit, Skechers GO WALK, Hoka CliftonEgyelőre még nem jutottam el oda, hogy próbálgassam őket. Dechatllonban nézelődtem, de nem találtam kényelmes futó cipőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest