Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Arra gondoltam csak rosszul írtam
A 600D-re felraktam de magas volt még és le is szedtem egy idő után + én nem videózok így nem használtam ki, néhány + infót írattam ki vele a képernyőre mindössze.
Végülis még csak kopás, karc vagy használatinyom sincs rajta sehol, ha videóztak is vele eléggé kímélték.
Most ismerkedek még a géppel, az AF rendszere csúcs
STM obikkal villámgyors és hangtalan minden.
BobChemistry: köszi
Megtartom
Aputure volt a 600D-hez, amíg nem volt a 60D-hez meike jónak tűnt, a meike is csúcs volt ma délutánig, a gyári elég masszív darab és súlyos is, talán kényelmesebb is mint a 60D-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Politika
- Riasztó topik
- Metal topik
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest