- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hali
ez mind attól függ mennyit akarsz rákölteni, és méret szempontból mi az elvárás.
amit így hirtelen látok nagykerben az:
ház lap táp egyben:Asus Vintage3-M2A690G Barebone
ez nem sokkal kisebb mint a rendes ATX-es házaka listában ezzel egy árban van az
Asus V2-M2A690G Barebone
ez egy kicsit kisebb, valamivel szebb is szerintemkisebb, de drágább valamivel az
Asus Pundit P2-M2A690G Barebone (sAM2)
szóba jöhet még az
Asus terminator T3házban egy kategóriával fennebb pár shuttle, ezek iszonyat kicsik, drágák, de legalább szerintem hangosak a tápjai
ettől függetlenül ÉN imádom őket
sn68sG2
g6 delux
g5
olcsóbban SS21Tvan ami 667-es memókat eszik, van ami 800-asat, én legalább egy gigát javaslok 2*512 felállásban, jobb lenne a 800 as, ha később sem szeretnél ilyenre költeni esetleg vistáznál is akkor két giga 2*1 felállásban, annyira nem horror az áruk, kingston, kingmax is bőven jó ide.
prociból én leginkább 4000+ X2-t javaslok, ez elég olcsó, kétmagos, nem eszik sokat, nem melegszik nagyon. és ez a legkisebb kétmagos amit újonnan lehet kapni.
mellé szigorúan sata merevlemez, samsung pl méretet szabadon lehet variálni
megy egy pü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest