- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Hi!
Jaja, Eboltból volt az ezüst, pedig előtte rájuk is telefonáltam és a megrendeléshez is odaírtam, hogy csak fekete esetén kell. De azért kihoztak ezüstöt.
Tegnap vissza is vitte a futár, de mondták, hogy nincs fekete, gondolom ugyanabból a nagykerből hozták, mint neked. HRP. Ramirist csak nagyker miatt írtam, valójában a Best-byte-on keresztül lett, így Egerbe lehozták egyik boltba 37700-ért. Nagykeres ismerősöm sajnos nincs, viszont az Eboltosra is ráment 2e szállítás, erre meg nem, így végülis csak 3e Ft a különbség nálam. Mindegy, szerintem jól néz ki, tetszik nagyon.
Este összeraktam, szerencsére a windows kibírta, így legalább azt nem kellett újratelepíteni.
Bővebb tesztek majd ma.
A konfig: Intel E2180, gyári hűtő, 2x2 Gb Kingmax DDR2-800, NEC-7200S dvd író, WD 500Gb-os winchester (ez az előző gépemből maradt). Tervben van HD3650-es videókártya, de most még várom, hogy az Eboltból visszautalják a pénzt.. Valószínűleg majd egy kis tuningot kipróbálok, mindenki mondja, hogy teljesen jók ilyen célra ezek a procik. Aztán majd ha lemegy a nagyobbak ára, akkor cserélek.
Hát, a winchesterrel majd még kezdek valamit, mert az előző barebone-omhoz képest ebben a házban jóval hangosabb. Valószínűleg vékonyabbak a lemezek, nem olyan masszív. Igaz az dupla ennyibe került annak idején.
Rakok bele parafát, vagy valamit.
Főleg, hogy a gép maga csendes, ahogy írtad te is.Tomka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest