Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Hi!
Jaja, Eboltból volt az ezüst, pedig előtte rájuk is telefonáltam és a megrendeléshez is odaírtam, hogy csak fekete esetén kell. De azért kihoztak ezüstöt.
Tegnap vissza is vitte a futár, de mondták, hogy nincs fekete, gondolom ugyanabból a nagykerből hozták, mint neked. HRP. Ramirist csak nagyker miatt írtam, valójában a Best-byte-on keresztül lett, így Egerbe lehozták egyik boltba 37700-ért. Nagykeres ismerősöm sajnos nincs, viszont az Eboltosra is ráment 2e szállítás, erre meg nem, így végülis csak 3e Ft a különbség nálam. Mindegy, szerintem jól néz ki, tetszik nagyon.
Este összeraktam, szerencsére a windows kibírta, így legalább azt nem kellett újratelepíteni.
Bővebb tesztek majd ma.
A konfig: Intel E2180, gyári hűtő, 2x2 Gb Kingmax DDR2-800, NEC-7200S dvd író, WD 500Gb-os winchester (ez az előző gépemből maradt). Tervben van HD3650-es videókártya, de most még várom, hogy az Eboltból visszautalják a pénzt.. Valószínűleg majd egy kis tuningot kipróbálok, mindenki mondja, hogy teljesen jók ilyen célra ezek a procik. Aztán majd ha lemegy a nagyobbak ára, akkor cserélek.
Hát, a winchesterrel majd még kezdek valamit, mert az előző barebone-omhoz képest ebben a házban jóval hangosabb. Valószínűleg vékonyabbak a lemezek, nem olyan masszív. Igaz az dupla ennyibe került annak idején.
Rakok bele parafát, vagy valamit.
Főleg, hogy a gép maga csendes, ahogy írtad te is.Tomka
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Microsoft Word topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Nők, nőügyek (18+)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- HP ProDesk 600 G4 SFF
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest