Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Bocs, hogy ezt mondom, de engem meg speciel sokkal jobban zavar az, hogy majd' minden webfejlesztős topicban előadod a Prohardver ügyvédjét, meg a "jaj nem is hiszem el, hogy mik mennek manapság, nem is fogom követni a topicot"-sirámot, mintha a kérdezők a segítségedre szorulnának, amikor valaki nem pont finomkodva tesz valami erősebb megjegyzést, és ezt kell elég sokszor olvasni tőled. Hidd el, a segítséged nélkül is általában meg tudják védeni magukat, nem kell mindig a haladó(bba)kkal összeveszni azon, hogy miért nem porcelánbabák módjára bánunk egymással. Az ilyeneken való hosszas OFF-olások legtöbbször rosszabbak, mint maguk a beszólások.
(Pedig egy haladónak ugyanannyi joga van - nem feltétlenül jogosan! - beszólni valakinek, aki esetleg nem nézett utána rendesen, vagy furát kérdezett; de igaz, neked is természetesen van jogod beszólni a beszólásért
csak nem biztos, hogy előrevisz.) Ezt nem sértésként mondtam, ne is vedd kérlek annak!

-
martonx
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nem én írtam butaságot, hanem te, szóval elég lett volna vagy csak simán csöndbe maradnod, vagy bocsánatot kérni szmegma-tól, ha a beírásod miatt ismét hetekig próbálkozik tovább tárolt eljárás nélkül.
Ha esetleg arcoskodóra sikerültek volna az előző hozzászólásaim, akkor elnézést kérek mindenkitől.
Az, hogy használjunk-e tárolt eljárásokat vagy sem, örök vitatéma, hetekig lehetne flamelni róla. Az esetek jó részében valóban el lehet lenni nélküle, viszont pont az szmegma-féle komplexebb lekérdezéseknél meg megkerülhetetlen a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Pedig egy haladónak ugyanannyi joga van - nem feltétlenül jogosan! - beszólni valakinek, aki esetleg nem nézett utána rendesen, vagy furát kérdezett; de igaz, neked is természetesen van jogod beszólni a beszólásért
csak nem biztos, hogy előrevisz.) Ezt nem sértésként mondtam, ne is vedd kérlek annak!