- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Ha MySQL-ben csinálok egy 1000 hosszú, alapértékében üres varchart, az ténylegesen lefoglalódik az adatbázisban? Vagy csak akkor, ha rakok is bele valamit, és olyan hosszban, amit belerakok?
Jelenleg van egy probléma, amire nem nagyon tudok más megoldást, csak a fentit:
Leegyszerűsítve: ha valamit módosítani akarok egy helyen, akkor annak a dátumát le akarom menteni. De mennyi ilyen mentés lehetséges? 3? 10? 50? Jójó, 50 nem valós; 10 fölé szerintem sose fog menni.
Gondoltam ;-vel elválasztva egymás után fűzögetem egy hosszú stringként.pl: ééhhnnóópp;ééhhnnóópp;ééhhnnóópp
Szóval ha csak akkor foglalna ténylegesen tárhelyet, és csak annyi karaktert, amennyit belerakok, akkor ez elég jónak tűnik.
Vagy erre van jobb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest