Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
czizso
csendes tag
Miért nem jelzi a tabletem az akku merülését?
Pár napja vettem észre, hogy az androidos táblagépemen (MyAudio 808DCC) nem csökken le az akku töltöttségjelzője 100%-ról, folyamatos használat mellett sem. Több óra intenzív használat után is 100%-on áll, s egyszercsak kikapcsol. A töltés közben is 100%-on áll, így azt sem tudom, hogy mikor van feltöltve.Ez miért van így? Korábban rendesen működött. -
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
És te milyen tabot javasolsz helyette?
-
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Kizárólag ez a megoldás létezik csak?
-
czizso
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 8 808DCC tabletem, kb. 3 hónapja. Rendszeresen akadozott a WiFi, sokszor ledobott még a routertől 1m-re is. A Support javaslatára frissítettem a szoftvert a weboldalukon lévő leírás alapján (fájlok az SD-re mentve, majd Power + Volume+ gomb). Ezt követően működött minden szépen, egészen az első lemerülésig (kb. 1 nap). Ezt követően este rádugtam a töltőre, reggel húztam le teljesen feltöltve, de bekapcsolás után már az érintőképernyő nem reagált semmire.Azóta akármit csinálok vele, semmi eredmény. Újraindítom, bebootol, de a hiába böködöm a lakatot, nem tudom feloldani a képernyőzárat, nem érzékeli az érintést. Egyébként kiírja, hogy csatlakozott a WiFi-n keresztül a netre, meg elforgatás esetén elfordul a képernyő, de érintésre nem reagál semmit.
Próbáltam felhívni a Supportot, de a Help szolgáltatás átmenetileg szünetel

Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest