Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h_and
tag
Sziasztok, néhány napja nem működik a HDMI. A TV-re rákötve a következő szöveg fogad: "túl nagy méret".
Szervizbe? -
h_and
tag
válasz
janika1988 #2550 üzenetére
.
-
h_and
tag
válasz
Fritz Teufel #1971 üzenetére
Nem csoda ennyi hiba után. Én egy hete vittem vissza, mivel a wifi továbbra is gyenge, az akksi meg két órát bírja böngészéssel. Mikor megjegyeztem, hogy "hallottam, hogy ez típushiba, sokat hoztak vissza", jöttek a szokásos dumával, hogy "a fórumoknak nem szabad hinni, mert oda csak az ír, aki elégedetlen."
-
h_and
tag
válasz
Fritz Teufel #1463 üzenetére
köszi, kipróbálom
-
h_and
tag
Sziasztok, ha az akksi három órányi videót bír csak, érdemes lenne a Gadmei ROM-mal próbálkozni, vagy az nem fog segíteni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest