Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
válasz
Fritz Teufel #4904 üzenetére
Én ezt most tetézném azzal, hogy közel 3 hetes várakozás után én is megkaptam ma a New Line X2-t a 808DCC cseréjeként. De hogy hogy...
A tabon van egy DC aljzat töltőnek, na de nem olyan hálózati töltőt kaptam ami abba megy hanem micro USB végűt... Oké mondom még lenyelem, forgattam kicsit a tabot 4.2.2-es android elég jól ment.
Gondoltam feldugom tölteni. Ahogy bedugtam a töltőt a fém hátlap kicsit lepattant az előlapról... Aztán látom hogy az előlapot lehet nyomkodni mert 0.5 mm hézag van a két elem között na mondom ez kész... Most hagytam pihenni dolgoztam tovább, picit megint ránéztem mostmár ha 1-2 helyen elkezdem kicsit nyomkodni kattog, meg van hogy 1,5 mm-t szétpattan a váza... Ez mi??
808DCC garipapírt nem adták vissza, de a cseréhez nem kaptam kifejezett garanciapapírt sem.
Nincs a dobozban!Mindjárt vége a melónak megyek beszélek velük...
Komolyan röhej ez az egész már
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4904 üzenetére
Körülbelül úgy van, ahogy mondod Dec! Bár, családban is tudok olyat, akinek még megvan, polcon, dobozában tartja, az elvárások is sokkal kisebbek, mint nekünk, akik már itt a fórumon várjuk a FW frissítéseket és hasonlók. Amúgy sajnálom, mert tulajdonképpen szerettem TABozni. Remélem vásárlási utalvány lesz belőle, már ma tudtam volna választani. Beleszerettem egy Asus-ba
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Bontatlan E olvasó..
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest