- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
this is life #668 üzenetére
Igen, a Gadmei van fenn rajta, a root-tal karöltve nem gyenge párost alkotnak. Én sokkal folyamatosabbnak érzem a működést, pláne, hogy az Apex a kinézeten is javított. Ma fogom belevetni magam a nyúzásba, kíváncsi leszek, hogy milyen eredménnyel.
Nekem már csak két dolog szúrja a szemem. Lehessen testre szabni a "tálcát" valamint az értesítési felületet. De leginkább az utóbbi, ugyanis a szétcsúszó ékezetes szöveg nagyon zavaró.
Rambovits: ROM cseréhez nem szükséges root, és elviekben nem is bukod a garanciát, hiszen az eddigi kettő mind a készülékre lett tervezve. A root csak egy szükséges rossz, amit előbb vagy utóbb de meglép az ember. Szerintem meg még az sem jelentene garivesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest