Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
őstag
Sziasztok!
Segítséget kértek tőlem egy 7" kínai tablet vásárlásához, min. ICS. Viszont keresgélés közben ráakadtam a 708R 8GB-re.
Igyének: lehető legjobb wifi modullal (kétlem, hogy ebben az lenne). Kamerák nem szükségesek, kijelző mindegy milyen. Rendszer nem lesz buherálva. BT nem hátrány, de nem feltétel. Működjön és ne fagyjon, -csináljon hülyeségeket. Gmail fiók lesz használva róla, webes (!) felületről.Esetleg az járható út, hogy ha a beépített wifi modul mégsem jó, akkor OTG kábellal egy usb wifi adaptert használjon? (driver probléma?)
Ez a külső wifi modul kérdés nagyon érdekel, mert egy csapásra eloszlatná az egyik kételyemet.Árban nagyon jó lenne, szinte azonnal itt van és meg tudnám győzni a leendő tulajt a garancia kontra kínai tablet ügyben. Egyedül a wifi és a gép stabilitása aggaszt egy kissé.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
Letettem róla, mert találtam infókat. Viszont valami zseb wifi eszköz csak van, amire antenna köthető, ha nagyon muszáj.
Így inkább már a felhasználói szintű tapasztalatok érdekelnének. Bár szerintem ebben az esetben ez sem lehet gond (nincs játék, build.prop hack, stb).
-
albinolynx
őstag
Sim kártya hiányában honnan lehet eldönteni, hogy adott stick (usb modem) jó lesz-e a tablethez?
Esetleg van mód kibővíteni a támogatott modemek listáját?
Ami nem működik, az driver hiba miatt nem működhet?Tablet Series7 708R 8GB-hez lesz egy huawei E173 modem. Persze pont nem szerepel a kompatibilitási listán...
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #978 üzenetére
Megvan a tablet. Tehát huawei E173 usb modem. OTG-re kötve 3-5s időközönként 2x villan a zöld led.
Könyv szerint a 3s időközönként 2x villanó zöld led azt jelenti, hogy csatlakoztatva van a pc-hez (esetemben tablet).
Mivel telenoros a modem, így bele kell raknom egy telenoros kártyát pin kód kérés nélkül és működnie kell az internetnek (persze internet csomag megrendelve)?Vodafone ZTE K3772-Z nem ad életjelet sem. Gondolom ez totál bukó...
-
albinolynx
őstag
Mivel tudom egész pontosan kideríteni, hogy melyik 708-as tablettel van dolgom, illetve az egyéb specifikációit? Valami diagnosztikai programra gondolok...
-
albinolynx
őstag
válasz this is life #996 üzenetére
Melyik mindkét frissítő fájlt? Kicsit zavaros a dolog...
-
albinolynx
őstag
válasz this is life #998 üzenetére
Értelek már, csak engem más érdekelt. (:
Nem szeretném piszkálni a gyári állapotot, egyszerűen arra lennék kíváncsi, hogy pontosan melyik verziót kaptam a tabletből. Driverrre lenne szükségem és feltelepíteném rá a tv alkalmazást is.
-
albinolynx
őstag
válasz this is life #1004 üzenetére
Egyelőre csak a gyári alkalmazásra, de csak próba képen. Nem létfontosságú.
Az viszont, hogy pontosan 708_ G, M, S, W, akármi - jó lenne kideríteni.
-
albinolynx
őstag
válasz this is life #1006 üzenetére
Akkor a tv felejtős is. Inkább lehúzom jó minőségben és később nézem meg.
Azt hogyan derítsem ki, hogy pontosan melyik kiadású tabletem van?
Nincsen erre valami aida szerű apk? Eddig tableteken mindegyiken így, vagy úgy de szerepelt szitázva a pontos típus. Ezen meg csak tablet series 7.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
ROOT
Tablet előkészületek
Menü - Beállítások - Fejlesztői lehetőségek - USB hibakeresésnél legyen pipa
Lehet a pc-hez csatlakoztatni usb-n keresztül.1. android SDK
2. telepítési könyvtárból SDK manager, ha nem indult volna el magától
3. legalul "EXTRAS" - google usb driver legyen kipipálva
4. install packagesEredmény képen a telepítési könyvtáron belül kell legyen:
extras - google - usb_driver - android_winusb.inf(Nem linkelem be csak az inf fájlt, mert nem tudom biztosan, hogy ez kell csak.)
5. unlockroot free download
6. x:\Program Files (x86), vagy 32bites esetén x:\Program Files\\Unlockroot\tools\adb.exe
(TCM-ben hívjatok egy cmd-t, vagy Start menü - cmd és elnavigálni az adb.exe-hez.)
7. Saját gép - Eszközkezelő - My - Tulajdonságok - Illesztőprogram - Frissítés - Illesztőprogram keresése a számítógépen - alul Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából - Minden eszköz megjelenítése - Tovább - Saját lemez - Tallózás az "android_winusb.inf"-re - majd végül "android ADB interface" - Tovább
Eszközkezelőben legfelül meg kell jelennie: Android Device - Android ADB Interface
8. Vissza a cmd - adb.exe-hez. Parancs: adb devices
Eredménye: 0123456789ABCDEF device
(Esetleg további ellenőrzés képen: adb reboot - újra kell induljon a tablet.)
9. unlockroot.exe - nagy zöld "ROOT" felirat és végigzongorázni.
(Powersaver-t nem muszáj feltenni, de ha felkerült, simán lehet uninstallálni.)
-
albinolynx
őstag
Nektek sincs megjeleníthető MAC címe a wifi eszköznek (708R)?
-
albinolynx
őstag
válasz biancasd #1018 üzenetére
Először is rootolni kell. Utána pedig a build.prop-ban átírni:
ro.product.model=
ro.product.manufacturer=
ro.product.name=
ro.product.brand=
ro.product.device=Én még SE LWW telefonnál csináltam, lehet tabletnél nem találsz meg mindent. Lényeg, hogy a játékkal kompatibilis tablet névre kell átírni. Mondjuk galaxy tab-ra.
-
albinolynx
őstag
Pc-re kötve mi történik? Lát valamit?
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #1034 üzenetére
Lemaradtam - hangerő le + bekapcsolásra bejön a recovery?
-
-
albinolynx
őstag
30k... Az bitang. Én outletben 16k-t fizettem érte és ha jól emlékszem ingyen kihozták.
Amúgy a hw nem rossz. A sw rész viszont... Azt vettem észre, hogy net, film, olvasás - ezekkel nincsen gond, de amint játékról fantáziál az ember, kezdődnek a problémák.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
válasz gyarfas2 #1185 üzenetére
Hangerő le-, vagy fel nyomva tartás mellett kapcsold be. Elméletileg bejön a nyitott hasú robot. Recovery menü, ha jól mondom. Nyomsz egy vissza nyilat és megjelenik a szöveges menü. Ott factory reset és kész vagy. Bekapcsolás és boot után a szűz gyári androidnak kell megjelennie.
-
albinolynx
őstag
Szerintem egy multiméterrel mérd ki/méresd ki a töltőt mielőtt beadod szervizbe. Ha te nem is, de csak van ismerős aki kiméri.
-
albinolynx
őstag
Szerintem érdemes beruházni egy 3g wifi hotspot-ba. Független, mindennel lehet csatlakozni hozzá ami wifi képes. Így nem kell nézned soha sem a kompatibilitás listát, nem lóg otg-n.
-
albinolynx
őstag
válasz this is life #1251 üzenetére
Lehet. Csak ezt nem ismerem, plusz kell hozzá stick. Jobban tetszik, ha egy készülék, független, stb.
-
albinolynx
őstag
-
albinolynx
őstag
válasz Bferibörs #1290 üzenetére
Megnéztem neked: document viewer. Viszont a többi apk-val ellentétben ennek nem találtam a forrását a tableten.
Lehet nem így van, de én arra gondolok, hogy valamelyik egyéb apk-nak a beépített részét képezi. 10.2MB-os méretűnek írja a rendszer. Ha sérült, nincs fent, flasheld újra a gépet - talán ez a legjárhatóbb út.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
708 F-nek pókhálós lett az érintőkijelzője. Csak az üveg repedt be. Valószínűleg megfeszült, vagy valaminek nekinyomódott.
Lehet találni cserét, van ahol ki is cserélik esetleg emberi áron?
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #1923 üzenetére
Kijelző csere? Esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest