Új hozzászólás Aktív témák

• maszekember

aktív tag

válasz Ati1979 #85 üzenetére

Tutti,hogy jól szól,de pölö a 601-esemen is érzem,hogy szoftveresen és hardveresen is lenne mit csiszolni rajta (pölö ha csk be van kapcsolva,de nem megy zene rajta "'sistereg" a lejátszó-még ha ez nem is hibája az X3-nak) ,szoftveresen pedig végképp csontváz. Főleg úgy,hogy megint Cowont használok,ahol a szolgáltatás kínálattal szó szerint kitörlik a szebbik felemet (még azt is be lehet állítani rajta,hogy milyen sebességgel swingelje a szám címét,az előadót,honnan olvassa be a dal adatait,betűszín stb.,ami így elmondva bugyutaságnak tűnik,de ugyanakkor jó nagyon,hogy a készülék 100%-ban személyre szabható) . És bár a Cowon az I7 (asszem) óta leragadt a Wolfson 89xx szériás hangchipjeinél,ennek ellenére is egy erős felső-középkategóriás hangminőséget simán produkál (nyilván megfelelő fülivel/fejessel),és akkor még a BBE-ről nem is beszéltünk,ami hangmérnökök szerint is a legjobb sound-tweaker program (Én személy szerint nem használom,a hideg,lapos analitikus hangja miatt szeretem a D2+-t,de sokan esküsznek rá) ,illetve a kiváló beépített EQ . De az is sokat elárul,hogy Headfi híres Head-Gear oldalán,a DAPok között egy Cowon J3 a number one (és mivel a D2/+ és a J3 RMAA tesztjei szinte teljesen azonosak,ezért meglehetősen elégedett vagyok a D2+-ommal) . Ha esetleg pesti vagy,akkor ha gondolod egyszer összefuthatunk,hogy meghallgasd mit tud,még az is lehet,hogy egy Cowon mellett döntenél ;]
    És Én is kíváncsi vagyok a Sonyra :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés