Új hozzászólás Aktív témák

• raven12

senior tag

válasz raven12 #226 üzenetére

szori, de lejárt a szerkesztés.

Feljebb lépés már biztos nem lesz nálam, ebben több tényező is szerepet játszik, de a legfőbb az, hogy kb. ugyanezt a hangot keresném, csak valami kényelmesebb formában, amihez rengeteg pénzt kéne kiadnom. Az over-ear dolgot megszerettem, ezt akár sporthoz is használhatnám, ha nem félteném, míg a Xears a súlyánál fogva gyakran kipotyogott, és a következő ilyen hangstílusú kényelmes over-ear IEM messze van a B2-től tudtommal. Egy Westone 4-ben tudnék gondolkodni, csak annyi pénzt a büdös életben nem fogok érte kiadni :D
    A custom iem-ek megint nem jöhetnek szóba, mert nyitott állkapoccsal nem tudok zenét hallgatni.
    No meg ezeket már mind ki kéne próbálni, ez már alapból többnyire kivitelezhetetlen, de ráadásul nem pár percre, hanem napokra lenne szüksége az embernek hozzá. Az pedig ezeknél már nem igazán működik, hogy megveszed, és ha nem tetszik, elpasszolod, mert az eladhatóság exponenciálisan csökken az ár emelkedésével :)

That said, egy SE215-öt szívesen kipróbálnék, szinte biztos, hogy zavarna a sok mély, de a kényelme és az izolációja érdekel. Ugyanígy kipróbálnám, hogy milyen egy nagyon muzikális, természetes hangú IEM, ha a B2 neutrálisnak van címezve, valahogy nem tudom elképzelni, milyen lehet egy olyan, én ezt is muzikálisnak és természetesnek hallom, pedig a head-fis nagykutyák megmondták, hogy a naturális és a neutrális nagyon különböző dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés