- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankpoke
tag
Üdv!
Kint voltam a versenyen mint néző / kiállító is.Szerintem nagyon jó felhozatal volt,sok jó és eredeti géppel.Haver vasát hoztuk fel,mert nem lettem időben készen a sajátommal.Mikor beértem majdnem elszégyeltem magam a gépünkel,olyan volt a felhozatal.
Személyes kedvencem volt a faládikó,ötletes és jópofa gép volt.Kivitelezés nem volt csúcsminőség,de pont ettől volt olyan eredeti feelingje a háznak.Mindent precízen legyártva elveszítette volna báját.Sajnálom a Subarut is,nekem ő volt a 2. !!
Ma olvastam az ominózus blogot..Csak arra emlékszem a nagy kavarodásban,hogy jó nagy rakat szavazócédula hever azon gép környékén kitöltetlenül...Mi lett a sorsa ???
Lelkiismeretére rábízom,remélem eszébe fog jutni jövőre és nem folyamodik hasonló eszközökhöz.
Szavazásra egy ötlet: Marad a doboz mint tároló,és marad a szavazócetli is,de nem lehet elvinni,elcserélni,megrágni,stb,hanem ott a szavazó hely elött kitölteni és bedobni.Mikor belép a látogató jó nagy táblára felkell írni a szavazás menetét.Tisztelt nagyérdemű körbenéz,értékel,majd ha veszi a fáradtságot szavazóhelység elött megkapja a cetlit és azonnal leadja a voksát.Ha van valakinek akkora bőr a képén hogy retúrba szavazzon tegye,de ez nagy számok törvénye alapján elveszik.Kicsi esélyt látok 20 fős családi körrel szavaztatni,ez is kizárható.Kis finomítással,hatványozottan növelhető a szavazás biztonsága.
Hank
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest