Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Felmentem én is ma a MTH-ra és szörnyű volt
találtam fent vagy 4 kiállítót és kb 6 gépet
mindenki elvitte a vasát mire oda értem. tudom hogy a verseny korábban volt de mégis jó lett volna nézelődni meg fényképezgetni
de sajna nem jött össze és ez nagyon letört a teljes napom el lett szúrva ezzel
pedig úgy vártam és készültem rá dehát már nem volt semmi olyan nagyon jó dolog sajna.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
találtam fent vagy 4 kiállítót és kb 6 gépet
mindenki elvitte a vasát mire oda értem. tudom hogy a verseny korábban volt de mégis jó lett volna nézelődni meg fényképezgetni
de sajna nem jött össze és ez nagyon letört a teljes napom el lett szúrva ezzel