Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Akkor már én is leírom. Én anno eleve excel makróval oldottam meg szinte mindent.
Ez olyan szempontból a létező legjobb volt, hogy eleve xls-ben jelentek meg az adatok
az excelhez mindenki ért, vbscriptet programozni gyerekjáték, és excel ugyebár mindenki gépén van (üzleti szektorról beszélünk).
Az excelbe tettem egy frissítés gombot, vagy akár még pár szűrő mezőt is. Gomb nyomásra már jöttek is a friss adatok.
Amikor napi 4 ilyen excelt (plusz hozzájuk tartozó SQL script) raktam össze, és mindezt éveken keresztül, na az volt ám az igazi szellemi favágó munka.Másrészt CLR-t is programoztam néha, durva dolgokat lehetett megcsinálni vele, de egy rossz CLR akár az egész SQL szervert elölhette, szóval én csak végszükség esetén ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest