- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Akkor már én is leírom. Én anno eleve excel makróval oldottam meg szinte mindent.
Ez olyan szempontból a létező legjobb volt, hogy eleve xls-ben jelentek meg az adatok
az excelhez mindenki ért, vbscriptet programozni gyerekjáték, és excel ugyebár mindenki gépén van (üzleti szektorról beszélünk).
Az excelbe tettem egy frissítés gombot, vagy akár még pár szűrő mezőt is. Gomb nyomásra már jöttek is a friss adatok.
Amikor napi 4 ilyen excelt (plusz hozzájuk tartozó SQL script) raktam össze, és mindezt éveken keresztül, na az volt ám az igazi szellemi favágó munka.Másrészt CLR-t is programoztam néha, durva dolgokat lehetett megcsinálni vele, de egy rossz CLR akár az egész SQL szervert elölhette, szóval én csak végszükség esetén ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Airsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Mac Mini M2 8GB + 27" 4K LG Monitor + Perifériák
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest