Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozf
tag
A fekete advent-nek mennyivel jobb a felülete mint a windnek (legalábbis ujjlenyomat meg karcállóság szempontjából) : [link]
[ Szerkesztve ]
-
sazabi
aktív tag
-
DarkByte
addikt
Az InsanelyMac fórumon olvasottak szerint a WiFi modull sem különbözik. Létezik még az Akoya nevű reinkarnációja is, abban name Realtek hanem Ralink WiFi van. Mondjuk hogy az Akoya -t hol árulják az még kérdés számomra.
Kíváncsi leszek vajon az Aldi vagy hasonló multik hoznak-e Magyarországra ilyen átcímkézett Wind -et.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Bocsi hogy nem írtam egybe az előzővel de későn jutott eszembe. Akinek van már ilyen notija, egy HD Tune -al is tesztelje már le legyen szíves.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
válasz DarkByte #1107 üzenetére
Medion Akoya Mini az ALDI saját gépe. Németországban és Ausztriában kapható, német billentyűzettel. Szerintem nem hoznak belőle hozzánk, főleg nem magyar billentyűzettel.
Intersparba tegnap nézegettem jó áron Fujitsu-Siemens bill+egér kombót, de persze német billentyűzet volt a dobozban.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
jozf
tag
Az acer one-nak meg ugyl átom nem csak a fedele sikerült csillogosra : [link]
Bár a hölygyek biztos örülnek majd ennek a kijelzönek, böngészés közne simán tudnak igazitani a simkjükön is ha kell
[ Szerkesztve ]
-
mecsek20
tag
vista a wind-en
-
fishbone973
csendes tag
válasz devians #1083 üzenetére
devians (és mindenki, akit érinthet):
ma épp az orrom előtt tették ki 13:00-kor a mammut2 fukar Saturnjában a FEHÉRET és a PINKET. FEKETE NINCSEN MÉG.
ez volt az első személyes találkozás, és bár én feketére vágyom, nagyon meghatódtam. megtapiztam, kipróbáltam, amennyire időm és a kivácsi szemek engedték.ár 99990 btto, gari 2 év, aksi 2200mhA (akkor az a 3 cellés, ha jól tippelek)
egyébként mindenkinek üdv, eddig csak olvastam itten, de már én is nagyon ráizgultam a kicsikére (feketére), ha ma lett volna, rögtön el is hozom.
és kösz a tippet pisti1234 , a navitronoc-nál én is megrendeltem. azt mondták 7végén kapnak egy nagyobb tételt..Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena
-
Hedwig
tag
válasz fishbone973 #1115 üzenetére
Komolyan? Én is ott rendeltem. Nekem a múltkor(múlt csütörtök) azt mondták, hogy várjak még a feketére egy darabig.(2-3 hét)
De hogyha a hétvégén jön szállítmány akkor az király!"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\
-
róland
veterán
Valaki a bluetooth-ról tudna írni? Milyen típus (WIDCOMM/Broadcom, Toshiba, BlueSoleil?) Utóbbinak nem örülnék.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
fishbone973
csendes tag
ma hívtam őket, és mondták, hogy kaptak és eladtak 4 feketét pár napja (talán pisti1234-é is közte volt.) lehet, hogy konkrétan feketére nem értette a "szállítmány2 szót, és hozzátette még, hogy ez bizony várólista. nem kérdeztem, hányadik vagyok..
úgyhogy még a 2-3 hét sem lehetetlen. viszont azt is mondta, hogy ha közben találok és veszek, akkor lemondhatom, amikor kapcsolatba lép velem, mert rám kerül a sor.viszont én még megtoldom +1GB memóriával (kb 5000ft), csak nem tudom, hogy én passzintsam-e bele, vagy ahol megveszem a memót, vagy hogy a legjobb. az alján van egy csomó csavar, de csak az egyik van leragasztva garanciavédő matricával.
ma azt mondta egy srác a saturnban, hogy valószínüleg a billentyűk alatt van a +memo helye.
és kinéztem már egy külső usb-s dvd írót is hozzá, LG, szép fényes fekete és gömbölyded az is, (+20000 ft, +380g)Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena
-
Imibácsi
aktív tag
Szia Hedwig!
Képzeld, megtaláltam az ideális táskát! Belkin NE-07 típus, elegáns, kényelmes és olcsóbb mint a logitech Totál véletlenül találtam rá ma a MM-ban. Zselés fogantyú és zselés vállpántja van, valamint olyan merev-vastag-párnázott notebook rekesz, hogy egy kissebb atomtámadást is kibírna a noti Bár a MM-ban 10e, de neten láttam 7ezerért postával. Szerintem jó vétel. Gondoltam ezt megosztom veled
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
-
Shad0w
senior tag
Arra jó, mint amire aza teszt, amelyben 32 MB rammal és egy 67 MHz-es procival még bebootolt az XP (az értékek lehet hogy nem pontosak, de nagyságrendet azért lehet érezni). Egyrészt kell a júttyub videjó, mert akkor kemény lesz a csávó, másrészt ingyen reklám. Windnek ugye mert az erőforrás igényes vista is fut rajta. Ennek ellenére úgyis mindenki XP-t fog használni (XP-nek meg azért volt jó, mert bebizonyosodott, hogy nemis annyira erőforrás igényes).
-
Hedwig
tag
válasz fishbone973 #1122 üzenetére
Én már nem tudom. Ha előbb megjön überfrankó, ha nem, akkor mostmár megvárom azt a 2-3 hetet. Az már nem oszt, nem szoroz.
[OFF]LG-GSA-E50L ha nem tévedek?
Én is ugyanazt néztem ki magamnak. Meg van egy hama egerem direkt notebookhoz ugyanolyan színben, mint a DVD multi.
[/OFF]"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\
-
guest666
aktív tag
Hi !
12"-os gép van már Atom processzorral ? Illetve lesz, ha még nincs?
Mert engem inkább az érdekelne. A 10" az már túl kicsi nekem -
-
-
-
fishbone973
csendes tag
igen, az az LG, de az edigitalnal pl most pont hiánycikk. lehet, hogy minden fekete windes ezt nézte ki?
"tedd elém, amire vágyom, és nem érdekel többé. gördíts akadályt az utamba, és mindent megteszek hogy megszerezzem."
[ Szerkesztve ]
Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena
-
fishbone973
csendes tag
-
Hedwig
tag
válasz fishbone973 #1134 üzenetére
Nekem a pixmániától rendelték. Egy hete asszem. Bár én nem onnan szerettem volna, mert nem sok jót hallok az üzletről.
[ Szerkesztve ]
"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\
-
Arhel
senior tag
Kedves fórumtársak!
Ma volt szerencsém nekem is egy rövid találkozás erejéig a Windhez, sikerült megtapizni és megfigyelni. Igazán gyors a szokásos napi rutinok elvégzése közben (MSN, Office 2007, netezés, több alkalmazás egyidejű futtatása). Nagy melegség töltötte el a szívem , amikor a 720P-s HD videó zökkenésmentesen futott full screenben (1080 már dia vetítés ). A billentyűzet nagy, a kijelző jól olvasható, a webcam sem gagyi és roppant csendes. A jobb kezünk alatt egy picit melegebb a gép, mint a többi ponton. Engem fenemód meggyőzött, teszt hamarosan az illetékesektől, tessék kivárni
[ Szerkesztve ]
-
fishbone973
csendes tag
tarts sznobnak, vagy akárminek, de ha már veszek egy ilyen tetszetős kis gépet, és valahová emberek közé viszem, nehogy már egy buherált féltégla legyen mellette a dvd. másrészt hogy hoznád ki, hogy ne legyen nehezebb 380 g-nál?
[ Szerkesztve ]
Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena
-
válasz fishbone973 #1135 üzenetére
Nem lehet alapból 2 gigásat rendelni? De ha nem akarsz várni, akkor szerintem a boltban, ahol megveszed, megkéred az eladókat, hogy pattintsák bele, 2 pillanat alatt beteszik neked (ha ott veszed a memóriát, szinte biztos, hogy ingyen belerakják). A garancia viszont más kérdés, nekem fogalmam sincs, hogy elveszik-e (szvsz nem).
-
válasz fishbone973 #1138 üzenetére
Nyilván ez is egy szempont... Nem tartalak sznobnak, érthető, hogy ez ilyen ékszerdoboz mellett nem szeretnél valami ormótlan izét bámulni
-
Imibácsi
aktív tag
Hidd el, hogy sokat számít a presztizs Mellesleg néha valamiért inkább fizet az ember többet, mint hogy mukucsoljon házilag valamit, ami nem tetszik, nehéz, és funkcióját tekintve sem olyan jó. Az olcsóbb nem mindig jobb. Sőt...
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz Alukard #1142 üzenetére
Most ez nem feltétlen neked szól, hanem inkább a témába vág. Már párszor leírtam a megbontási kérelem menetét. néha többre megy az ember 1-2 levéllel/e-mailel, mint utólagos mentegetőzéssel, ha esetleg meg akarnák emiatt vonni a garanciát. Szóval szerintem tényleg nem nagy dolog írni az Albacompnak, hogy ad bővítsétek a memóriát garivesztés nélkül. Nem kerül semmibe. Ja de, 1-2 napba.
-
reden87
tag
Én csak azért kerestem vista videót hogy megnézzem mennyire lassú rajta. És ahogy nézem elég gyors, ebből következtettem hogy tökéletes és gyors lesz azokra a dolgokra amikre én fogom használni (XP-vel)
Imibácsi: Vagy ha nem tudod kivárni az 1-2 napot belerakod memót, és egy időben feladod a kérelmet, egy memória bővítést úgy is megengednek..
[ Szerkesztve ]
http://reden87.info/ - http://MACvaltoztam.blog.hu/
-
-
Imibácsi
aktív tag
Aha Igazából moziba mentem, és volt még 20 percem a film előtt. A mozival szemben van a MM, szóval egy gyors kör belefért. Aztán elsőre egy másikat néztem ki, de az nem volt túl extra. Egyszerű notitasi, csak jól nézett ki. Végül megláttam ezt a Belkint, mondom megnézem, és hát nem bántam meg. A belseje is nagyon jó. Szerintem csumára belefér a fél irodám. De holnap érkezik a notim, szóval azt még megvárom táskavásár előtt. Meg ahhoz adnak valami szütyőt és kíváncsi vagyok, hogy milyet. Biztos nem ilyen profi, de hátha meglepnek
(A film - Hancock - sz*r volt)
Amúgy épp ma teszteltem az asztali gépemen a 720p videót, és kb. 25%-on terheli meg a procit (Intel Core2Duo E6300@1,86GHz). A memória nem tudom mennyit számít de 3x512+256 Mb DDR400 single channel van a gépemben. A dualhoz kéne még egy 512-es Chipset Intel 865PE+ICH5. Szóval az asztalim ugyan eléggé elavult konfig, mégis veri windet. Visszatérve a videókra az asztalimra bőven elég a 720p, mert a böszme 21 colos IBM monitoromat 1280x1024-ben hajtom, arra meg felesleges az 1080p.
[ Szerkesztve ]
-
Imibácsi
aktív tag
Amazonról tud valaki valamit? Mennyire megbízhatóak? Rendelt már tőlük valaki?
-
devians
tag
Hedwig: úgy látom többen is kinézték az lg írót... Többek között én is... )
Edigital-nál tegnap egy darabig ki volt írva, hogy várható érkezés júli 23. Aztán átrakták nemes egyszerűséggel rendelésre... Már az írót.
A wind-ról meg több helyen azt az infót kaptam (telefonos megkeresés), hogy jövőhét kedden
érkezik egy nagyobb szállítmány újra... S állítólag lesz benne fekete és fehér is...
Ezt több bolt is megerősítette... -
devians
tag
válasz fishbone973 #1115 üzenetére
fishbone973:
köszi az infókat, a Saturn tök jó, csak a gond az, hogy én egri vagyok...
Kvázi nekem mindenféleképp neten kell rendelnem. -
fishbone973
csendes tag
válasz devians #1149 üzenetére
és ha egy barátod beszalad, megveszi, és elküldi futárral? ugyanott vagy. persze ehhez a barátnál kell hogy legyen 100000 Ft likvid pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Bestbuy játékok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Toshiba Satellite L50-B (128GB SSD,8GB DDR3L RAM WIN1064BIT
- HP HSTNN-I11X A7E32AA dokkoló 8460p, 8470p
- HP HSTNN-I15X dokkoló 2560 2540p, 2560p, 2570p gépekhez
- ASUS TUF GAMING FX505DT9 (SSD / 144Hz / 16GB RAM / windows 11)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest