Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQ
tag
Sziasztok!
Én november 3.-án adtam be a laptopot Dániában, de itt se mennek gyorsabban a dolgok. Azt mondták kb. 10 munkanap lesz, de mese volt habbal.
Azóta annyit tudok róla, hogy videó kártya csere lesz a gépben, ami szerintem felesleges mivel a VGA rendesen ment passzívan kb. 2 hétig, jó addig kb 90 és 100 fok körül mozgott. Ki tudja lehet egybe kell cserélni a hutést a karival.
Mit jelent pontosan ez a leltározás dolog? Gondolom, ha Magyarországon az van akkor itt is az lehet. Az tuti, hogy átmegyek EMO-ba ha januárig nélkülöznöm kell a gépet, mivel jelen pillanatban egy kvarc karóra teljesítményu gépet kell használnom.
Esetleg valakinek volt VGA csere a gépében, az meddig tartott? Olvastam az MSI policyjában, hogy 30 nap után a gép átkerül visszatérítéses állapotba és akkor visszaküldik a gépet a foközpontba bevizsgálásra és akkor 1 hónapon belül vissza lehet kérni a pénzt vagy le lehet vásárolni az árát, ott ahol vetted. Mennyire kezelik ezt rugalmasan? Ha megrendelték az alkatrészt és várnak rá, de letelik a 30 nap akkor rögtön küldik, vagy még rákérdeznek, hogy mi van a cuccal?
Elore is köszönöm a válaszokat és kitartást kívánok mindenkinek akinek szervizbe van a gépe.Üdv.: EQ
A számítógép jobb, mint a szex.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-1355U 16GB DDR5 512GB SSD 14" 1920X1200 W11 PRO - 3 ÉV GARANCIA
- Igényes-8.Gen-QuadCore i5-Dell Latitude 5400-16Gb DDR4-14"FHD,IPS-256G SSD-Magyar Világitós-Mesés ár
- Lenovo X230, új , gyári lenovo akkuval, gyári adapterrel, szép állapotban eladó
- Thermaltake Massive 20 RGB Prémium Gamer Laptop Hűtő - GARANCIÁLIS
- 2015 Macbook Air 13" - i5 1,6 GHz - 8GB RAM - 256GB - magyar billentyűzet - 200 akksi ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest