Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
CMTech CA-C90 Live Music MP3 player Ehhez mit szóltok megéri a 41k-t????
Itt egy link:
http://cmt21.co.kr/cmt21/eng/product/product_14.html
Ja és van a cmtech f-300 és az f-200 mi a különbség a 2ő közt? Mert az f-200 drágább, de még annyira új h. a honlapon sincs fenn.
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
Product Specification :
Dimension 57mm(L) x 38mm(W) x 10mm(H)
Weight 30g
Interface
USB 1.1 (Max. Read: 1000K Byte, Write: 800K Byte)
Flash memory 128MB-512MB
Battery Life Max Play time: 10 hours
Recording Sample rate 8KHz
Recording format WAV(32K bps),ACT(8K bps)
Recording time 35 Hours(ACT,128MB Flash)
Max output of headphone (L)10mW+(R)10mW(32Ohm)
MP3 bit rate Up to 320K bps
WMA bit rate Up to 384K bps
Frequency response 20Hz to 20KHz
SNR 85dB
FM Receiving frequency range 76MHz – 96MHz / 87MHz – 108MHz
Radio Channel Storage 20 Channels Memory
Music format Supported MP3、WMA、WAV
Working temperature -5 to 40℃
Nem lehet h. ez okozta a repedést??
[Szerkesztve] -
Triumph
tag
dodie: az ez-av emp-200-asod hogy szuperál hosszú távon?
Ez lenne még amit megnéznék az innon kívql
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Fejbol meg nem mondom neked, de sztem az oldalukon fent van, es Line-In nincs rajta. Amugy vaw-ban es vmi kis helyigenyu act-ben vesz fel, vagy miben, igy 4 minoseg allithato be.
Amugy meg ideges vagyok... FAKK...FAKK...es FAKK... Vhogy berepedt az elolapom, raadasul pont a kijelzo felett, az egyik szeletol csodalatos ivek futnak a masik oldalaig. -
dodie
tag
Nem tudjátok, hogy az inno 300/330-as milyen KHz-ben, meg kbps-ben vesz fel diktafonból, line-inből, meg rádióból?
-
-
Triumph
tag
Melyik imx?
És az mit jelent hogy nem hosszúéletü?
Milye megy tönkre? -
Tomiii258
tag
Cső Mindenkinek!
Mivel már 2000+ hozzászólásnál járunk ebben a forumben lehet h már volt róla szó,csak én nem találtam.
Mistralban 512Megás Digitball DB385 =19900ft...
(Usb2es változat ami kinézetre majdnem olyan mint DB387)
Szóval kinézet+ár frankó csak sajna ez nem minden...
Van vkinek személyes tapasztalata ezzel kapcs?
Beépített vagy fülhallgatóban lévő radio van?
Ha külön könyvtárakban töltöm fel a muzzikot lehet csak az 1ik könyvtárat lejáccani,vagyis kezeli a könyvtárakat?
(ha nem az elég gáz....)
Előre is THX a válaszokért! -
madkamil
csendes tag
Inno imx... azt mondták h nem vmi hosszu életű... olyat ne vegyetek
-
dodie
tag
Látom vacilláltok az akku és az elem között. Sokan írtátok,hogy kényelmesebb az akku, mert csak rádugod USB-re és kész. Jó, ok, aláírom. De mi van akkor, ha elfelejted idejében feltenni töltőre ( ami nálam rengetegszer előfordul mobilomnál
), és egy perc használat után, akkor, mikor már az egész procedúrával kész vagy ( kábelt a pulcsi alá, MP3 lejátszó zsebre, fülhallgató jól beigazítva
) egyszerűen lemerül?
Na ez szerfelett idegesítő dolog! Viszont. Ha van nálad még elemutánpótlás? Az már zsííír!
Meg a másik. Mivel macerásabb egy elemet betenni a töltőjébe? Azt is lehet két mp alatt, csak fürge ujjak kellenek hozzá!
Úgyhogy én az elem mellett foglalok állást! -
Tommmmka
senior tag
Az EZ-AV EMP-200 tényleg egy jó kis cucc. Igényes kidolgozás, és most még olcsóbb is lett. az 512-es ára 31k ami sz.tem nem rossz egy ilyen minőségű, tudású készülékért.
-
madkamil
csendes tag
nem én ebben nem tok segiteni.....
-
atosz
őstag
válasz
madkamil #2326 üzenetére
Nyakamat ra, hogy az az iMX-128-as lesz, habar tenyleg igazad van, es elviekben nincs belole 512-es, de hidd el, hogy letezik.
De hivd fel oket vagy irj nekik, es oszd meg velunk is a valaszt.
Triumph: Ezen mar en is elmelkedtem, sztem vmi ongyujtotokban kell gondolkozni. -
Triumph
tag
Tudtok valami tokot a imx 330-asnak amivel övre lehetne rakni, mert zsebbe akármi baja is lehetne de az övön kicsit védettebb lenne és nem is olyan csúnya nagy hogy feltünö lenne.
-
madkamil
csendes tag
-
atosz
őstag
Ahham, ertelek. En meg ezen nem gondolkozom, raer majd 2 ev mulval, ha meg meglesz, de en tenyleg ugy tudom, hogy lehet keszittetni is aksit, biztos benne lenne par rugoba, de ha azt leosztjuk a napok szamaval... :d Az elem sincs ingyen.
Amugy annyit beszeltek mar evekkel ezelott is az alkoholos akksikrol, aztan meg mindig nincs itt, pedig jo lenne.
madkamil: Ezt kifejtened bovebben szamomra, mert nem teljesen vilagos, hogy mi 250, mi 512, ect...Mar csak azert mert a 128-as, a 300-as es a 330-as is van 512-esben, de asszem van meg egy lejastzojuk a 250-es mellett. Raadasul tenyleg nagyon friss lehet a 250-es, igy nem nagyon tudom elkepzelni, hogy mar arlistaban szerepeljen.
[Szerkesztve] -
NerV
tag
válasz
madkamil #2320 üzenetére
Biztos, h az amp listáján az a lejátszó szerepel, amire te gondolsz? ugyanis nincs feltűntetve a pontos típus, csak annyi hogy innoax imx?
atosz: természetesen nem az volt a célom, hogy más döntsön helyettem, csak érdekelt, hogy ki milyen alternatív megoldásokat ismer kiöregedett aksi pótlására. Alszom a dologra még egyet, aztán meglátom. -
madkamil
csendes tag
akkor nem várok infot mert gondolom nincs még senkinek...de ha megveszem ugyis leirom h milyen ha nem előz meg vki....
-
atosz
őstag
Az EZ talan egy pindurit komolyabb cucc, mint az Inno, sztem nem jarnal azzal sem rosszul. Amugy ha jol remlik, abba 2 elem megy. Azaz ildomos lenne 4 elemmel jarkalni, 2 zsebre vagy tatyoba, a masik ketto meg a lejatszoba, aztan toltogetni, evvan.
Helyetted nem donthetunk. En annyit tudok, hogy en eleve ugy kerestem lejatszot (az alapdolgok, funkciok mellett), hogy aluhaz, Li-Ion es kicsi legyen, innen meg mar nem volt nehez szamomra.
madkamil: Mar lehet kapni? Mennyibe faj? En az Inno oldalan csak par napja fedeztem fel eme portekat, 1-2 hete meg az oldalukon sem volt se hire, se hamva.
[Szerkesztve] -
madkamil
csendes tag
Inno IMX 250 -et vennék de nincs róla infom h milyen a hangzása...Ha vki tud róla vmit az irjon Kössz hááát ja és már az amp weblapján is megnézheted az árát... szoval akkor ne várjak infot???
[Szerkesztve] -
NerV
tag
Így közelítettem meg én is:
Nokia 6510-es telefonom van, ami pont megfelel annak, amit elvárok tőle. Mivel elég kicsi, nem zavar ha a zsebemben van, pedig nehezebb (84g) mint a mostani lejátszók többsége.
Már majdnem megrendeltem egy Innot, mikor (ismételeten) elkezdtem ezen az aksi ügyön gondolkozni...és így jött képbe az EZ-AV 200-as. Most-e kettő között vacilálok (ár-minőség elég hasonló) mert azért ugye mégis csak kényelmes, ha nem kell mindig töltögetni az elemeket. Az EZ-AV 40g-os, és két AAA elemmel táplálandó, azok súlyát sajnos nem tudom, de velük kb annyi lehet mint a telóm. Tehát ez asszem nem probléma, csak hát a macera az elemekkel...
ezt még el kell döntenem
szerk: hozzátenném, hogy közel naponta használnám a lejátszót, bár lehet ezzel mindenki így van. nem lehet nehéz megszokni
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Sztem mar most is van ilyen kutyu....
Amugy jobb az talan, ha egy dolog celeszkoz, es nem mindent tud, mert abbol tul sok jo nem szokott kisulni...szerintem.
Amugy nem torvenyszeru, hogy beadja a kulcsot az aksi, es velemenyem szerint fellehet azt ujitani, de ugy emlekszem, hogy van olyan lejatszo is, amihez kapni akksit.
Dontsd el inkabb meret es suly alapjan. Marmint hogy mennyir fontos szamodra a meret. Az elemesek ugyebar nagyobbacskak es kicsit nehezebbek is, de azok is max egy telcsi meretet erik el kb. -
NerV
tag
Vhol igazad van...de mindamellett, hogy én is szeretem ha minden aksis, mert kényelmes meg miegymás, nehezen tudok megbarátkozni azzal a gondolattal, h a most jó pénzért megvásárolt lejátszóm két év múlva megy a kukába.
Tény, hogy biztos lesznek addigra filmet is lejátszó kütyük, de tudom, hogy arra meg nem lesz igényem, ahogy nincs szükségem színes kijelzős mms-es telefonra sem (szvsz nem sok értelme van egy ekkora kijelzőnek, a nagyobb meg egyszerűen nagy)
Ha mindezt tudnák addigra jó minőségben eggyesíteni vmi kis eszközben (telefon, palm, lejátszó, távirányító a fürdőkádhoz és még a barátnőm anyjának névnapja előtt is szól, az talán érdekelne, de valószínűleg azt meg nem tudnám megfizetni (bár ki tudja mi lesz két év múlva)
tehát az én preferenciáim alapján nekem vmi olyan lejátszóra van szükségem, ami vagy cserélhető akkuval rendelkezik vagy elemes. -
atosz
őstag
Egy velemeny a beepitett aksikrol:
En szeretem, ha mindenem aksis, kenyelmes, kicsi. Emlexel meg arra a regi Alcatel telcsire?
Az hogy tonkremegy az aksi 2 ev mulval, benne van a pakliban. De akkora en mar remelem feleannyiban lesz egy megtobbet tudo lejatszo, avagy egy HDD-s, tehat annyira nem aggodom. Jahh es szerintem nyugodtan szet lehet ezeket szedni sztem, vhogy csak osszeraktak. -
Triumph
tag
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
ja, és mostantól nem vagyok kíváncsi a szövegedre, ha írsz is még véletlenül sem fogk rá válaszolni... a hülyegyerekek magukban is faszán elbeszélgetnek! Nem ismersz magadra?
-
NerV
tag
Most pedig leírnán végre azt a kérdésemet, ami miatt ma ténylegesen idelátogattam:
A lejátszók konkrét típusától függetlenül, vajon mennyire rizikós beépített aksis lejátszót venni?
Egyre nagyobb a beépített akkuval rendelkező lejátszók aránya, de a gyártóknál köztudottan nem elsődleges szempont a tartósság és a javíthatóság. Kényelmi szempontból természetesen jobb a beépített akku, viszont én nem szeretném két év múlva kidobni az enyémet csupán azért, mert tönkrement benne és nem lehet cserélni. Tudomásom szerint ugyanis a modellek nagy tobbségéhez nem lehet kapni potakkut.
Vagy szerintetek ez nem jelent ekkora problémát? Olvastam egy-két hozzászólást ahol utaltak pótaksi csináltatására, ez vajon mennyire reális? Illetve egyes lejátszók szétszedése sem lehet könnyű, mivel nem is arra tervezték. Nem túlzottan mély műszaki ismeretekkel rendelkező ember lévén nem tudom ezt megítélni, aki tud, válaszoljon plz! -
NerV
tag
válasz
Tommmmka #2305 üzenetére
1. Egy szóval sem mondtam, hogy Te bárkire is rá akarnád tukmálni a lejátszódat, csak miután már a hozzászólásomat megelőzően kétszer írtál lepedőnyi marketingdumát egy más rendeltetésű topicba, amely sajnos már így is meglehetősen nehezen olvasható, gondoltam figyelmeztetlek, hogy ezt jobb lenne, ha máshol tennéd. Azt pedig te sem godolhatod komolyan, hogy vki nem képes néhány hozzászólást visszaolvasni. Ha Cubának annyira tetszett volna a lejátszód, valószínűleg egyébként is reagált volna az első hozzászólásodra, nem gondolod?
2. A hozzászólás megkülönböztetése (offolás) úgy látom még mindig ismeretlen fogalom számodra. Nézz utána, ha nem érted szólj, majd elmagyarázom.
3. Immáron harmadszor nyomod a lejátszód marketingjét, még mindig rossz helyen!
4. ''és szerintem semmi közöd ehhez''...''úgyhogy ne pattogj'' Megint csak tévedsz, egy közös fórum együttes felhasználói vagyunk, így igenis van közöm ahhoz, amit írsz. És nem pattogok, csak nemtetszésemet fejeztem ki. Megint a Te hozzászólásodra kell hogy utaljak, szerintem inkább az sikerült egy kicsit érzelmileg túlfűtöttre.
5. Azt pedig jobb ha belátod, mivel pont Te vagy a példa rá, hogy a hozzászólások számával nem feltétlenül egyenesen arányos egy fórumozó tapasztalata, moderáltsága, ezért a velem való összehasonlítás ilyen tekintetben teljesen értelmetlen. Azt persze nem tudhatod, hogy én hol és mennyit fórumoztam eddig. Megértem, hogy bassza a csőrödet, hogy egy zöldfülű oktat ki, de Te adtál okot rá
6. Meglehetősen érdekes a felfogásod a ''rangokkal'' kapcsolatban, mióta hierarchikus szervezet a fórum? Úgy látom ezen a területen alapvető hiányosságaid vannak.
Tudnám még folytatni, de inkább befejezem, mert már így is túlzottan felhúztam magam miattad, és van ennél jobb dolgom is. Továbbá elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyesmikkel és ilyen terjedelemben terhelem a topicot, de kénytelen voltam a válaszodra reagálni. -
atosz
őstag
válasz
Pisti79 #2301 üzenetére
Koszonom! Jo terlatasod van.
Jol gondoltam, hogy ott kellene lennie vminek, de nekem sajna hianyzik. Azota megkerdeztem az ismerost, akivel egyszerre vettuk, csak o 256-ost, es neki is megvan az ''akaszto''... Illetve megkerdeztem a menut is, es neki is a tancolos van, tehat ugy latszik a 256-osra az megy, az 512-esre meg emez. -
Tommmmka
senior tag
Már nem azért de, ne pont te mond meg h. mit csináljak és kettőnk közül nem én vagyok a zöldfülü fórumozó már nem azért, hasonlítsd össze a rangunkat.31-312-re vezetek.úgyhogy talán van fogalmama a dolgokról.
Ja, és én nem rátumkolni akartam, hanem egy lehetőségképp írtam.
úgyhogy ne pattogj. 1 hetes a cuccom és akksival együtt 31k szerintem ha 25k-t kérek érte nem rossz ár. 1 év garral meg mindennel
szal talán ne mondd meg h. mit tegyek jó?
és szerintem semmi közöd ehhez.
Amúgy tényleg nem a témába vágott, ezért bocs csak amit leírt elvárásnak,az mind megtalálható az én lejátszómban, és mint lehetőség írtam le. -
Cuba
csendes tag
vagy inkább egy Creative Labs Muvo TX??
vagy mi? ma meg kéne vennem, valaki segítsen pls! -
TMAN
csendes tag
Csá!
Please help ME!
Régebben vettem egy DIVA LIGHT MP3 lejátszót (128 megásat),
de a füllhallgató kb egy hónapja tönkrement. Vettem hozzá egy Grundig füllhallgatót ( mert az a boltos szerint biztos jó hozzá - szerintem nem). De nem vált be ( a zene alig , az éneklés nem hallatszik max hangerőn se!). Vissza vittem, kiprobáltunk drágábbat, de annál is semmi. Tudnátok segíteni milyen füllhallgatót vegyek hozzá, ami jó is? (márka, cikkszám, ár?)
Előre is kösz nektek. -
Cuba
csendes tag
A DCube 712G az jó-e, he?
-
Pisti79
csendes tag
atosz! Ment egy mail Neked az InnoAx felfüggesztéséről.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megújult a PROHARDVER!
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest