Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• NerV

tag

válasz Tommmmka #2305 üzenetére

1. Egy szóval sem mondtam, hogy Te bárkire is rá akarnád tukmálni a lejátszódat, csak miután már a hozzászólásomat megelőzően kétszer írtál lepedőnyi marketingdumát egy más rendeltetésű topicba, amely sajnos már így is meglehetősen nehezen olvasható, gondoltam figyelmeztetlek, hogy ezt jobb lenne, ha máshol tennéd. Azt pedig te sem godolhatod komolyan, hogy vki nem képes néhány hozzászólást visszaolvasni. Ha Cubának annyira tetszett volna a lejátszód, valószínűleg egyébként is reagált volna az első hozzászólásodra, nem gondolod?

2. A hozzászólás megkülönböztetése (offolás) úgy látom még mindig ismeretlen fogalom számodra. Nézz utána, ha nem érted szólj, majd elmagyarázom.

3. Immáron harmadszor nyomod a lejátszód marketingjét, még mindig rossz helyen!

4. ''és szerintem semmi közöd ehhez''...''úgyhogy ne pattogj'' Megint csak tévedsz, egy közös fórum együttes felhasználói vagyunk, így igenis van közöm ahhoz, amit írsz. És nem pattogok, csak nemtetszésemet fejeztem ki. Megint a Te hozzászólásodra kell hogy utaljak, szerintem inkább az sikerült egy kicsit érzelmileg túlfűtöttre.

5. Azt pedig jobb ha belátod, mivel pont Te vagy a példa rá, hogy a hozzászólások számával nem feltétlenül egyenesen arányos egy fórumozó tapasztalata, moderáltsága, ezért a velem való összehasonlítás ilyen tekintetben teljesen értelmetlen. Azt persze nem tudhatod, hogy én hol és mennyit fórumoztam eddig. Megértem, hogy bassza a csőrödet, hogy egy zöldfülű oktat ki, de Te adtál okot rá;]

6. Meglehetősen érdekes a felfogásod a ''rangokkal'' kapcsolatban, mióta hierarchikus szervezet a fórum? Úgy látom ezen a területen alapvető hiányosságaid vannak.

Tudnám még folytatni, de inkább befejezem, mert már így is túlzottan felhúztam magam miattad, és van ennél jobb dolgom is. Továbbá elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyesmikkel és ilyen terjedelemben terhelem a topicot, de kénytelen voltam a válaszodra reagálni.

Aktív témák