Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azon jelenséggel,hogy egy szeretne törölni egy levelet és egész egyszerűen nem reagál a program rá,bill.Del-re sem?Minden más opció működik csak törölni nem tudom a leveleket.Hozzá sem nyúltam semmihez.

Köszönöm előre is!
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő,néhány napja a T.B. furcsán "viselkedik",van,hogy egy emailt letölt háromszor,van hogy nem is látja és van,hogy másnap tölti le.Először azt hittem a szolgáltatóval van baj de két szolgáltatóval is ezt (freemail,citromail) csinálja.Azt hittem a frissítés okozza,de régebbi verziókkal is produkálja(minden fájlt kitakarítottam ami visszamardt majd fel a régebbi verzió).Vírusom 99%,hogy nincs.Mi lehet ez?Semmi sem változott,nem települt és nem is törlődött semmi sem a gépre.Mikor lekérem a leveleket azt írja,hogy "freemail.hu kikeresve" és nem történik semmi sem miközben új levelek vannak amiket látok a webes felületen.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest