Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azon jelenséggel,hogy egy szeretne törölni egy levelet és egész egyszerűen nem reagál a program rá,bill.Del-re sem?Minden más opció működik csak törölni nem tudom a leveleket.Hozzá sem nyúltam semmihez.

Köszönöm előre is!
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő,néhány napja a T.B. furcsán "viselkedik",van,hogy egy emailt letölt háromszor,van hogy nem is látja és van,hogy másnap tölti le.Először azt hittem a szolgáltatóval van baj de két szolgáltatóval is ezt (freemail,citromail) csinálja.Azt hittem a frissítés okozza,de régebbi verziókkal is produkálja(minden fájlt kitakarítottam ami visszamardt majd fel a régebbi verzió).Vírusom 99%,hogy nincs.Mi lehet ez?Semmi sem változott,nem települt és nem is törlődött semmi sem a gépre.Mikor lekérem a leveleket azt írja,hogy "freemail.hu kikeresve" és nem történik semmi sem miközben új levelek vannak amiket látok a webes felületen.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest