Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
Windows postát cseréltem le rá, elsőre meglepett, hogy a nulláról a nyolc fiókom beállítása elég gyorsan megvolt. Egyesével minden beállítva stb... Utána döbbentem, hogy egy csomó dolog nem lehetséges. Vagy csak én nem jöttem rá, pl a fiókok sorrendje nem változtatható, csak az elsődleges. Fő nézet betű méret sehogy nem állítható, csak a fiókokon belül, vagy levélben.... Vagy igen?
Fő fiók Digi, kimenő levelezés tökéletesen működött, most néha jelszót kér, ami furcsa mert nem frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Amazfit GTR Mini okos óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fő fiók Digi, kimenő levelezés tökéletesen működött, most néha jelszót kér, ami furcsa mert nem frissült.