- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #135677 üzenetére
Szerintem meg nagyon paraszt az a REJ. Nem elég, hogy lekátyúztam a Nipon alu szettet és görgőre várnak (megbízható felnis kerestetik) de a szerviz elcseszte a rugókat. El volt 3 is törve erre ezek a szerencsétlenek rendeltek egy teljes szett gyárival egyező magasságút mert szerintük H&R-ert már nem kapni, és soha nem is gyártottak a Jazz-hez...1x csak 1x nem vittük Imihez és sikeresen műveltek rajta valamit arról nem beszélve, hogy ~30 percig veszekedtem velük, hogy nem nem jó bele bármilyen váltóolaj ha nem MTF3-at tesznek bele akkor egy büdös vasat nem fognak kapni... eredmény:
-akkor nem cserélik ki inkább.Az i30 a raj, alig 4 év alatt belemászott majd 100k és egy rossz hangja sem volt. Az az 1.6CRDi világbajnok egy blokk pedig ütve vágva volt pályán és városban is mint céges.
Legyek on is, ami meglepett, hogy nekem nem a CB ereje volt zavaró utassal mint tboynak a CBF-el nekem a nyüves fékek voltak istentelenül kevesek.
kényelmesen eléri és tartja a 150-et óra szerint utassal de onnan megállni már művészet, a következő projekt ha végre lesz időm a bontott RS elsőrész beépítése. (Igen megfogadtam persu
lőttem egy komplett RS első részt ebay-ről felni-nyereg-villa-hidak. Fékhez telokhoz meg is van minden, hogy szét és össze csak az idő nincs meg... durván 1 évvel a végzés előtt kb megszűnt a szabadidő.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest