Hirdetés

2024. július 3., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

Hozzászólások

(#39777) .mf válasza Ferdzsoo (#39773) üzenetére


.mf
veterán

Kösz!

Alvaro: tisztában vagyok benne, hogy időjóslás, tehát megbízhatatlan. Csak arra voltam kíváncsi, hogy a hét közepén bejön egy erős lehűlés, és utána a hét végén vissza egy felmelegedés -- a jövő héten még marad-e ebből a felmelegedésből valamennyi, vagy még ennél a hétnél is hidegebb lesz-e. Úgy tűnik jobb idő lesz, akkor inkább jövő hétfő-kedden megyek javításra, mint ezen a héten (meg most még úgyis kicsit beteg vagyok, tehát duplán jobb, ha nem most).

Djuree: ez igazán Captain Obvious kategória, csak nem tudom, hogy errefelé mennyire ismert. De azért adok rá egy Captain Obvious Seal of Approvalt.

Fboy: egyrészt ez egy olyan általános kérdés, hogy nem lehet megválaszolni ha nem szűkíted le, másrészt nem teljesen tiszta, hogy pontosan mit is szeretnél. Kopó alkatrészek és időszakos cserék (gumi, fékbetét, olaj, lánc, stb) is beleszámítanak? Ezesetben motoronként eltérő, a szervizkönyv (idő ill. megtett km-k alapján) és a használat szabja meg ezek cseréjét. Vagy pedig az esetleges meghibásodásokra vagy kíváncsi, mint ahogy inkább tűnik? Ezt főleg nehéz megválaszolni, motorfajtánként, szériánként rendkívül eltérő.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.