Hirdetés

Aktív témák

• jasszer

őstag

válasz Boci_83 #25485 üzenetére

Ne is mondd... szétb*asz az ideg. Mivel Diósdon van a szerelő az "inasa" behozta Pestre a motort utánfutón, átvettem, stb. 10 percig még reménykedtem (szokatlan volt a saját motorom, mivel bő egy hónapja nem ültem rajta), de aztán egyértelművé vált hogy pontosan ugyanolyan szarul esik a fordulat, mint mielőtt beadtam a szervizbe, hiába cserélt rajta szelepet+szelevezetőt, semmi különbség. Kedden megyek Diósdra focizni, előtte benézek hozzá, lesz miről beszélgetni...

P.S.: hab a tortán, hogy megkértem hogy feszítsen a láncomon (a topiktalin kicsit megnyúlt, de nem volt időm megcsinálni), mondta hogy oké, meglesz az is. Elindultam ma Kecskemét felé, fel sem merült hogy gáz lehet vele, ehhez képest istentelenül csörög, megnézem, persze lóg mint a takony. Begurultam az első szervizbe (a szerszámkészletemben nincs ekkora kulcs), megcsinálták 10 perc alatt, tiszta sor, nade: jó fej volt a srác, rámért a guminyomásra... egyik 1,3, másik 1,5 bar. Na b+... mikor leadtam legalább 2 volt mindegyikben, előtte fújtam. No comment.

Apokalipszis? Ezeknek?!

Aktív témák