- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasziga
csendes tag
Üdv! Alg!
SMS próblémából adódott több pici hibácska is ha jól tudom lehet őket orvosolni, én személy szerint egyet se tapasztaltam, én már friss szofttal kaptam, tudtommal a mostani V3-asokat már egyébként is friss szofttal kapod!
Szerintem is fekete színben néz ki a legjobban(nekem is olyan színben van), hát, hogy mennyire karcolódik?? jó kérdés! Eddig még a kelleténél jobban védtem a külső hatásoktól a telefont, de véleményem szerint nem hajlamos a karcolódásra ellenben a mocsok és ujjlenyomat összeszedésében nagy király
pláne fekete színben...
Keveset tud de azt üzembiztosan, persze ez az én szubjektív véleményem, de nálam eddig 2hónap alatt semmivel se adódott gondom! A néhol motorolásan fura dolgokkal meg együtt kell tudni élni, de végül is ezt nem számolhatjuk fel hibának elvégre ahogyan nincsen tökéletes ember úgy sincsen tökéletes mobiltelefon márka, tökéletes mobil telefon típus!
Ha az fmrádiót, mp3lejáccót meg társait tényleg tudod mellőzni, csalódás nem érhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest