Új hozzászólás Aktív témák

• szabod

senior tag

válasz GypsFulvus2 #394 üzenetére

illetve #392 és #393:

Köszi a tippeket, ezt én is gondoltam, csak az volt a kérdéses, hogy akkor azért nem találnak az ütések, mert a játék ilyen, vagy mert vmi hiba lenne, de akkor megnyugodtam. Kardot szereztem normálisat, én innentől Kareszovicsnak SPOILER lehet: Balmorában az őrtoronyból loptam el a Sword of White Woe nevű kis kedves tárgyat :) Felmerült bennem, hogy ezután semmi törvényszegést nem csinálhatok, mert elveszik tőlem a lopott holmikkal, azért így lesz kihívás, mert tényleg nem tudni, hogy mi az amit el lehet venni és mi az ami lopásnak számít. Pl az egyik sírban találtam 150 acél nyilat, de később elkobozták tőlem, pedig ennél tényleg azt gondolná az ember, hogy nem lopás.
    Külön tetszik, hogy tényleg nem rágják a szádba, hogy mit kell csinálni, hanem leírja, hogy erre meg erre menjél. Egyedül a fast travel hiányzik, bár varázslók tudnak teleportálni, de mondjuk nem rögtön oda, ahova én szeretném, de egynek elmegy. Ja meg ott vannak a silt strider-ek is. :)
    Egyelőre nagyon tetszik a játék, és azon gondolkodom, hogy anno miért maradhatott ki....

Új hozzászólás Aktív témák