- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
illetve #392 és #393:
Köszi a tippeket, ezt én is gondoltam, csak az volt a kérdéses, hogy akkor azért nem találnak az ütések, mert a játék ilyen, vagy mert vmi hiba lenne, de akkor megnyugodtam. Kardot szereztem normálisat, én innentől Kareszovicsnak SPOILER lehet:
Balmorában az őrtoronyból loptam el a Sword of White Woe nevű kis kedves tárgyat
Felmerült bennem, hogy ezután semmi törvényszegést nem csinálhatok, mert elveszik tőlem a lopott holmikkal, azért így lesz kihívás, mert tényleg nem tudni, hogy mi az amit el lehet venni és mi az ami lopásnak számít. Pl az egyik sírban találtam 150 acél nyilat, de később elkobozták tőlem, pedig ennél tényleg azt gondolná az ember, hogy nem lopás.
Külön tetszik, hogy tényleg nem rágják a szádba, hogy mit kell csinálni, hanem leírja, hogy erre meg erre menjél. Egyedül a fast travel hiányzik, bár varázslók tudnak teleportálni, de mondjuk nem rögtön oda, ahova én szeretném, de egynek elmegy. Ja meg ott vannak a silt strider-ek is.
Egyelőre nagyon tetszik a játék, és azon gondolkodom, hogy anno miért maradhatott ki....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felmerült bennem, hogy ezután semmi törvényszegést nem csinálhatok, mert elveszik tőlem a lopott holmikkal, azért így lesz kihívás, mert tényleg nem tudni, hogy mi az amit el lehet venni és mi az ami lopásnak számít. Pl az egyik sírban találtam 150 acél nyilat, de később elkobozták tőlem, pedig ennél tényleg azt gondolná az ember, hogy nem lopás.