- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Üdv!
Modemmel netezek és szeretnék online gamelni, ha már lehet (elvileg). Engem kifejezetten a Call of Duty viszonylatában érdekelne a dolog, ahol dokumentációja szerint lehet 56k modemmel online játszani. És kipróbáltam mindent hogy jó legyen, de nem jó. Odáig jutottam, hogy nagy a ping de végül is tudok konnektálni, és eztán jön az érdekesség: az ürgém prompt odamozog ahova mozogni akartam, és ahogy odaérek ugyanazzal a lendülettel visszamozdul oda ahonnan elindultam, majd ujra odamozog ahova akartam menni. És akkor megáll. Tehát oda-vissza-oda. Ebből nekem nyilvánvalónak tűnik hogy nem a modemes hozzáférés gyorsaságával van gond, hanem valami mással lehet mert végül is először oda megy ahova akarok menni. Ötlet? Tipp? Nem akarnék ADSL-t előfizetni csak ezért. Meg másért sem. Ha valakinek voltak, vannak hasonló modemes online game tapasztalatai, kérem legyen szives megosztani velem.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest