- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Lompos48 #18683 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy először megtanulom kezelni a gépezetet, beleásom magam. Ehhez majd még úgy is kérek segítséget tőletek. A terv annyi volt, hogy 10x1 osztással használnám, így 50V-ig mérnék mindent, amire szükségem van. Előtte egy stabilabb áramforráson gyakorolnék (pc-s táp pl.).
Szerintetek milyen úton induljak el a szkóp megismeréséhez? Alapvető elektro ismereteim vannak, de azért közel sem olyan, mint nektek.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
mostanság elkezdtem foglalkozni autóelektronikával és azt vettem észre, hogy a szenzorok megfelelő/mélyebb diagnosztikájához szükség van egy oszcilloszkópra. Nem tervezem egyelőre a vásárlását, de ha esetleg mégis egyszer úgy döntök, hogy bohóckodnék kicsit mondjuk egy 2 csatornás oszcilloszkóppal, akkor egy USB-s ilyesmi elég lenne nekem szerintetek? 20 Mhz elég ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest