- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekkorát mondassz! Eszembe se jutott. Pedig..... pedig Én is leszedtem annó az alaplapomról egy ilyet és ott virít a bill-en az F1 gomb felett a kis sárga matrica.
Igaz, lehet a Prescott étvágya kiüti a lehetőséget.... mind1 átmentem egy másik totyikba kérdezősködni!Köszi a tippet!
-
Üdv mindenkinek!
Először is elnézést mindenkitől. Gondolom ezt már százszor leírták előttem, de sajna semmire sincs most időm és tegnapra kell a dolog
Bocsi érte!
Kérdés a következő:
Adott egy DELTA DPS-300PB-2 A tápegység. Max 300W. Ez menne bele egy alapon járatott 3.06-os Prescott mellé. Egy problémám van, az alaplapon 24pin van, a tápon 20. Házilag megoldható, hogy 24 legyen vagy nem? Sajna holnapra kell a motyó így nincsenek nyitva a boltok, nem tudok venni átalakítót. Illetve szerintetek elég lesz egy ilyen táp egy alapon hajtott Prescotthoz, egy wincsihez, és egy 6200-as nvidiához? De semmi túlhajtás.Bocsesz, baromira tudom, hoyg leírták már, de most sajnos télleg nincs időm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Assetto Corsa EVO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Padavan firmware
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest