Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salazol
őstag
Próbálkozz meg hangleválasztó trafóval.
Készen drágán kapni, de fényorgonához nem kell hi-fi átvitel, bőven megfelelhet egy barkácsolt vagy bontott galvanikus leválasztó.
Régebben egy rossz házi telefonközpont paneljáról bontottam ilyet, azzal választottam le az általam tervezett DMX-vezérlő hangbemenetét. -
And
veterán
A másik: abban a fényorgonában van hálózati trafó? Mert egy csomó olyan kapcsolást láttam, amelyikben nincs, a #345-ben linkelt leíráshoz is olyan rajz tartozik. Az életvédelmi szempontokon túl gondolom elég hátrányos lehet a visszajutó brumm szempontjából is -> nincs galvanikus leválasztás, se szűrt tápfesz., a táppal sorbakötött induktivitás rosszabb esetben meg csak úgy szórja az 50Hz-es mágneses teret.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest