Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
razorbenke92
üzenetére
Megvettem végül és voltam olyan béna a vezérlő GND tüskéjét letörtem.

A procihűtőn szerencsére azon kívül, hogy be lehet kötni ebbe, rendelkezik egy másik csatlakozóval is, amivel sorba lehetne még rá kötni RGB eszközöket. Annak a lábára forrasztottam egy rézkábellel. A lényeg összeállt a gép, ha érdekel itt írtam róla és tettem fel képeket.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
razorbenke92
üzenetére
Ha jól értem ezzel a kapcsoló segítségével több mód közül lehet választani.
Erre ha mondjuk 5db ilyen csodát szeretnék kötni elbírná? Ahhoz megint kéne valamilyen elosztó gondolom. Kapcsolgatni mondjuk nem fogom, egyszer beállítom és kész.
Lehet egyszerűbb lenne tényleg csak a cpu hűtőt rákötni mondjuk erre, ha az alaplapra nincs mód átalakítani és venni sima led-es egyszínű ventilátorokat.Hab a tortán, hogy baromi szűkös a ház 0 kábelmenedzsmenttel..
Ja és SFX helyett ATX tápot rakok bele. [link]Elgondolkodom még rajta, köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi