Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Vidual001
üzenetére
Ezt a szalagot szerintem sehogy nem fogod rávenni arra hogy bármiféle külső hatásra amit a te géped tud számára generálni változtassa a színét.
Ez egy aio pakk. Egy csini táppal, vezérlővel és távirányítóval.Én valamelyik PWM alaplapi venticsatiról vennék le jelet + egy színszabályzó táp elektronikát csinálnék hozzá és kész is.
Hacsak nem szét lehet berhelni azt a tápot és kioperálni belőle a színszabályzó elektronikát átalakítás céljára.
De szerintem a te vágyadra már valamilyen számteches moddig kit létezik.
-
adatfalo
senior tag
válasz
Vidual001
üzenetére
Hali!
Ahhoz, hogy hozzá tudj kezdeni rá kéne jönni, hogy a hűtésben lévő led hogyan csatlakozik a nyákhoz(vagy a nyákon van a led?, képek alapján nekem nem egyértelmű), valamint, hogy milyen módszerrel dönti el, hogy milyen színű legyen(mennyire van terhelve), mivel van pár lehetőség: pl figyeli a hőfokot és adott gpu core temp-nél változik, vagy a tápból jövő áram nagysága szerint méri stb.
Remélem nem mondok hülyeséget (a többiek majd kijavítanak), először meg kéne nézned, hogy milyen led-ek vannak a vga-dra integrálva, és ahhoz hasonló paraméterűt vásárolj, ha ugyanígy 4 lába van ( R G B + ) és a többi paraméter is stimmel, akkor az általad linkeltel is lehet próbálkozni, a + lábra pedig 12V-ot kötsz hálózatról, vagy átforrasztod a tápod egyik kábelét.
Én csak akkor kezdenék neki ha nem félteném a vga-m.

Üdv,
adatfalo
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- EVGA Supernova 850 GT
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest