- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ezt nem teljesen értem. Mármint, hogy két lemez menjen egy optibay-be? Mert arra szerintem nem a válasz, a legtöbb ilyen, amivel találkoztam egy helyes. De lehet egy hozzáértőbb emberke majd kiigazít. Amiket én láttam egy slot-osak voltak. Vagy az a kérdés, hogy maradhat-e egy vinyó a gépben és a plusz egy meg az optibay-ben? Tehát, hogy összesen két vinyó legyen a laposban? Mert az mehet persze.
(#17149) Mozaart: oldallap kivágásban és plexizésben szívesen segítek, meg persze akár festésben is, de ahhoz, hogy ténylegesen gyárinak nézzen ki a végeredmény, ahhoz komoly helyre kell vinni (porfestő, vagy fényező, ami persze nem kevés pénz). De megfelelő óvatossággal egész szép eredményt lehet elérni. Anno pl. ez AndrewTDI-nek készült. Csak egy csíkban lettek az élek lefestve és szerintem jól néz ki. A többi részen maradt a gyári fényezés.
A saját házaimat és magamnak szoktam festeni, sima szórós festékkel. Ezt a házat csak nagyjából fújtam le, mivel a kész váz teljes plexi borítást kapott, de szerintem szép lett így is. A végeredmény pedig valami ilyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest