Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Scaevola #11563 üzenetére
csak a fázis a radiátorokban... erre gondolsz?
Igen, és mindenen, ami oda van kötve. Ezzel nem is lenne baj, lehet hintázni a magasfeszültségű távvezetéken is, csak ne találkozz egy más (esetleg föld) potenciálon levő valamivel.
Elméletileg a hálózati feszültség nem ráz, nyugodtan próbáld ki... szigeteld magad s nem lesz bajod.
Tudod, tudom, mégsem próbálja ki egyikünk sem.Én szoktam - nem élvezetből
- feszültség alatt dolgozni. Csak kell tudni a módját.
az elektromos művek köteles földelést biztosítani...
Nem tudom pontosan a kötelezettségek határait, de egy dolog biztos, amikor egy építménybe bevezetik a villamos hálózatot, a főtáblában a földvezeték jelen van, és onnan osztódik a fogyasztók felé (ez már a tulaj dolga). Ezzel nem lehet viccelni.
-
moha21
veterán
válasz
Scaevola #11563 üzenetére
"Elméletileg a hálózati feszültség nem ráz, nyugodtan próbáld ki..."
Mégis elég sokan halnak meg benne.
Százalékosan csökken az esély attól függően, hogy merre megy az áram az ember testében és hogy mondjuk száraz -e a keze, esetleg vastagabb a bőre, de ez más dolog.
Azt azért ne várd, hogy a szobába behúzzák a kábelt mindenhova, ha jól tudom erre nem kötelesek ezt saját zsebből kell állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest