- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
"Nem igazán tudsz hova váltani több előfizetéssel yettelen belül" - Technikailag nem lehetséges?
Ahogy írtam, már megvan az a flotta, amire szeretnék váltani (nagycsaládos flotta), mivel pont egy változás miatt amúgy is korlátlan netre lenne szükségem, amit össze tudok legózni tök jó áron.
Tehát egy Yettel flottából egy másik Yettel flottába való átmozgás menetét keresem
-
kerxy
őstag
Igen, mondjuk ez nem túl etikus. Nincs a számlán semmilyen infó erre vonatkozóan.
Ahogy írtam, ettől függetlenül már korábban felmerült, hogy flottát váltunk.
Hogyha Yettelen belül másik flottára szeretnék váltani számhordozással, annak mi a módja?A Yettel flotta oldalhoz van flottakódom, de azon túl nem látok ilyen opciót.
-
kerxy
őstag
Feleségemet ma ugyan ezzel a szöveggel hívták, csak ő nem az Auchan flottában van, hanem az IT services-ben (www.flottatelefon.hu).
Ő kérte, hogy írásban küldjék meg, mire az ügyintéző azt mondta, hogy olyat nem tud, fent van minden infó a honlapon
Ezt 2022-ben kötöttük, amúgy én is ebben a flottában vagyok 2020 óta, és engem még nem kerestek.
Ettől függetlenül már felmerült bennünk a váltás egy másik flottára.Abban kérnék segítséget, hogy mi a módja annak, hogyha a fenti flottából át szeretnénk menni egy másik Yetteles flottába?
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Ezt nem tudom miből gondolod, ahogy a táblázatban is látható, saját néven van az előfizetés. Amúgy 6 éve náluk vagyok, minden teljesen ok. Pénteken beszéltem velük és nem változik semmi, simán új tarifát kell választani és megy minden tovább ahogy eddig. Megírom majd az új tarifákat :)
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Évek óta az IT Services-nél vagyok én is és feleségem is, tegnap keresték őt a flottától, hogy megváltoznak a csomagok, megszunik a jelenlegi.
Ezzel kapcsolatban tud esetleg valaki valamit? A facebook oldalunkon nincs infó róla, nem tudom pontosan, hogy ilyenkor a számhordozás egyáltalán szóba kerül vagy simán át tudnak rakni másik csomagba és az sem világos, hogy továbbra is saját néven lehet a telefonszám.
Van mostanában egyébként náluk jobb ajánlat, hogyha Telenor és saját szám az elvárás, kevés hanghvással és SMS-el, valamint kb 7 GB adatforgalommal?
Előre is köszi!
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Köszi mindkettőtöknek!
Úgy látom, hogy ez az "asztali router" talán jobb is lenne nekem mint a sima kis hordozható, mivel fixen otthonra kell.
Viszont az említett "Asztali router 4G LTE+ 300 Mbps <Huawei B626>" típust én nem találom a neten. Melyik lenne ez? Én csak B618 és B525 modellt találtam.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Januárban új lakásba költözünk, ahol viszont egyelőre még egyik kábeles szolgáltató sincs jelen, csak valami városi csoda havi 20k-ért 30 mbites nettel.Emiatt átmenetileg szükségem lenne korlátlan netre.
Jól sejtem, hogy az a legolcsóbb és legjobb megoldás ha IQpro-tól rendelek egy SIM kártyát és azt beleteszem egy mobil wifi hotspotba (MIFI)?Köszi előre is!
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Félig off, de egy banki zárt flottában elég jó áron lenne korlátlan net, de nem csak adatkártya, hanem hívni is lehetne (de ezt a részét nem használnám).
Mivel egy SIM-es a készülékem, érdeklődnék, hogy ez a fajta SIM is berakható hordozható routerbe? Ilyenből melyik a legolcsóbb ami megbízható?
Köszi előre is! -
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Délben voltam Telenor üzletben, IT Services floattahoz csatlakozni. Nehezen de sikerült megkotni a szerződést. Haza értem és jött az SMS: Tisztelt Leendö Ügyfelünk! Kérjük, keresse fel jelenlegi mobilszolgàltatòjàt, mivel elutasitotta az Ön szàmhordozàsi kérelmét.Az elutasitàs indoka: az Ön azonositàsa sikertelen volt. Üdvözlettel: Telenor
Ez miért lehet vajon? Személyi igazolvány számom tuti egyezik mert voltam bent emiatt pár hete T-nél. Más adatom (lakcim) 10 éve változatlan... -
kerxy
őstag
Sziasztok!
28-án jár le a Telekomos előfizum, átmegyek az IT Serviceshez, már nálam van az engedély, az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes bemennem megkötni, számít itt a hónap forduló, vagy tört számlázást megoldják?!

-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalta az IT Services flotta net gyorsaságával kapcsolatban? Nekem most küldték meg az engedélyt, hónap végén esedékes a váltás.
Jelenlegi T-s csomagomban elvileg 30/10 Mbit/s a net gyorsasága, a flottás engedélykérőn viszont 3 gigáig a "kínált sávszélesség" 7/2 Mbps, 10 gigánál pedig 21/2 Mbps. Lényeges lassulást fogok tapasztalni?Köszi előre is.
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Na ez így tök korrekt, én 3 giga netet néztem, az is kijön akkor 4370 Ft-ból.
Nekem egy hónap múlva jár le a Telekomnál a hűségem, aznap már küldhetem is az IT Servicesnek az igényemet? Számhordozással mennék, a Telekomnál fel kell mondanom az előfizetésem, vagy ez automatikusan megy, amikor elmegyek a Telenor üzletbe intékezdni? Mennyi idő kb míg postán megérkezik az IT-től az engedély?Köszi előre is.
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Köszi! Ezek közül így elsőre az IT services a legszimpibb, főleg hogy ahogy olvastam közvetlen szerződéskötés bármely telenor üzletben történhet. Írtam is nekik egy pár kérdést, remélem hamarosan válaszolnak. De valószínűleg még itt is lesz kérdésem...

-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Hamarosan lejár az hűségem a T-nél, szeretnék flottába átköltözni. Havi átlag 30 smst küldök, 160-180 percet beszélek, internetfelhasználásom 3 GB havonta, de ha több az sem baj (pl 7 GB).
Ahogy nézem a Frondeo, IT services és az olcsoperdij érheti meg nekem a legjobban. Utóbbinál mi a táblázatban az utolsó prohardveres oszlop? Fontos a jó lefedettség (4G), számhordozásra lenne igényem, az pedig hogy ki nevén van a kártya számomra mindegynek tűnik!
Ki mit ajánlana?Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Mikrotik routerek
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

MADcat