- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
lehella #4606 üzenetére
A 720p-s kernel annyit tesz, hogy 720p jelet ad ki, és ha te egy 1080p-s eszközön nézed ezt a képet, akkor fel lesz skálázva, tehát kicsit romlik a minőség.
A boxon egyébként van lehetőség beállítani, hogy mennyire skálázzon, tehát lehet akár valós 720p méretet is kirakni (és akkor körülötte fekete keret lesz, ez nyilván bután néz ki, de meg lehet csinálni).
Egy kézzelfogható példa: ha van nem fullHD monitorod / laptop, stb., akkor próbáld ki, hogy egy fullHD filmet nézel rajta. Kb. ennyi minimális romlás lesz. Szóval itt nem számottevő, a rendszer elemei (ikonok, feliratok, stb.) lesznek kicsit homályosabbak, de ha TV-ről és távolról nézed, nem feltétlenül zavar. Ez szubjektív dolog, nekem nem sikerült elkergetni a kisbogarat, hogy piszkáljam.
720p előnye, hogy a 3188-as hardver jobban bírja (bár jelzem, az 1080p módban picit emelt órajellel kb. ugyanazt a teljesítményt hozza).
Külföldöt megértem, csak jeleztem, hogy jelentőset lehet fogni az áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest