- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
prosasa #4528 üzenetére
Ezt a lépésed nem értem. A80-as, RK3288-as tabot,minidroidot akartál venni,erre veszel 80$-os, 1GB ramos, "nokedli" tabot. Félre ne értsd,az ár/érték arány nem rossz, alig 18000Ft -ért ilyen hw,csak a terveidhez képest nem értem,na mindegy. A play felrakása nem csak annyiból áll,hogy felraksz egy gmail.apk,meg play.apk-t. Neked egy "gapps" kell, de nem akármilyen legelső,utadba kerülő,hanem ezek ha jól tudom talán készülék specifikusak is,meg ezeket felrakni talán recoveryből kell,régen csináltam már,még ez első tabomon,amit vagy 4 éve vettem. De szerintem nézz valami tabletes topikot,ott biztos hamarabb,és pontosabb segítséget kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fogyjunk le!
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest