Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10476) mexel válasza #79335424 (#10475) üzenetére


mexel
veterán

Ahogyírtam, nem nekem kell. Sógorom szólt hogy néznék-e valamit ( ő nem ért semmi iylenhez, és ebay-en sem rendelt még soha), mert itthon kínáltak neki valami sticket tizenix ft-ért, de olcsóbbat keres, max 10-ig. Mivel régebben már nézegettem a hasonló kütyüket, gondoltam jobban utánanézek most, mik vannak. ( őszintén szólva nagyobb választékra gondoltam)
Neki arra kellene hogy a kb 50 cm-es kis lcd tvjén az ágyból tudjon netezni, esetleg egy-két android alap dolgot végezni. Még film lejátszás sem kell mert van usb-s lejátszó a tv-ben. Ez volt a kiinduló állapot.
A másik, hogy régebb óta gondolkodom hogy apukámnak valami ilyesmit megmutatni, mert pár éve rászokott a pc-re és a pc-s alap játékokra. ( mindenféle golyós bizbasz - zuma szerű ügyességire) Na ott már elfogytak at ilyen játékok, nem tudok neki újat hozni. Androidra viszont tudna letölteni több száz hasonló játékot, ezekből sok van.
Neki viszont jó lehetne egy box, főleg vezetékes egérrel, mert játékhoz az lenne jó szvsz.
Nézegettem az M8-at, Amlogic S802-vel ahogy ajánlottad is, ez még ár-érték aányban jó lehet 2gb-al ha ezek valóban azok.
Van még S812 is, de azok 1gb-osak, meg M8Q stb.
Valószínű rendelek 2 sticket ( csak 2GB-osat) és egy ilyet és letesztelgetem ezeket, nagy bukta nem lehet árában tutira elmegy mind.
Én plazmát nézek, azon nem lesz androidozás, bár párom youtubot szívesen használna, de azért nem tudom cseréljem-e a wd tv lejátszót.
Sima monitorra nem tudom valahogyrákötni ezeket a kütyüket? ( pl M8-at) hogyjátszani lehessen rajta?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.