Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN! 
 Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

thomasa senior tag válasz  Ron Swanson

üzenetére Ron Swanson

üzenetéreAkkor ez ennyi, nem tudhatod, ki nyúlt már bele a gépbe, miután átadtad, vagy miután Ő átadta. Gondolom nem volt a csavarok felett védőmatrica. Ismerősöm le szokta védeni, hogy ha piszkálják, ugrott a vállalt garancia is. Kis roncsolással leszedhető matrica pár100 Ft egy tekercs. A másik oldalt is értem, egy reball van, amikor csak pár hétig tartja egyben a gépet. Én mindenképp javaslom az adásvételit a következő esetnél, még ha ez nem is divat, abban le lehet rögzíteni, ki mit vállal. 
- 

válasz  Ron Swanson

üzenetére Ron Swanson

üzenetéreEz nem a te gondod, gondolom kipróbálás megvolt átadásnál, adásvételi készült amiben leírtátok, hogy nincs rejtett hibája, az, hogy ő továbbadta és ez idő alatt nála és a következő vevőnél rendeltetésszerű volt e a használat te nem tudhatod. Ettől függetlenül felajánlhatod, hogy együtt fedezitek a javítás költségét de én ilyet akkor csinálnék ha az eladott gépet biztosan be tudom azonosítani, hogy a sajátom volt e. Sokak számára nem ismert, de magánszemélyek közötti adásvétel esetén is érvényesek a Polgári Törvénykönyvben rögzített kellékszavatossági szabályok, vagyis a vásárlástól számított egy éven belül eladóként felelősséget kell vállalni az értékesített termékekért. Bármilyen termék továbbadásáról is legyen szó tehát, az árucikk eladója a termék hibájáért (pontosabban: a vásárláskor a termékben már meglévő hiba-ok miatt bekövetkező hibáért) szavatossági felelősséggel tartozik. Az adásvételi szerződésekben az eladó felelősségét csakis a termék olyan hibája alapozza meg, amely hibának az oka már megvolt a termékben a vásárlás pillanatában is, csak akkor még nem volt felismerhető (ezért nevezik rejtett vagy gyártási hibának). Az eladó kellékszavatossági felelőssége független attól, hogy tudta-e, hogy hibában (pontosabban hiba-okban) szenvedő terméket adott el, vagy sem, tehát a jóhiszemű eladó is felel a hibás teljesítésért a vevővel szemben. 
- 

Graphics Jómunkásember válasz  Ron Swanson

üzenetére Ron Swanson

üzenetéreAkkor ennyi. De mi a hiba, mi lett a masinával? 
- 

thomasa senior tag válasz  Ron Swanson

üzenetére Ron Swanson

üzenetéreEzt találtam: https://panaszkezelo.hu/hasznalt-termekekre-is-ervenyes-a-szavatossag/ 
 Kérdés, hogy írtak-e a felek adásvételit? Vagy bármi papírt?
- 

Graphics Jómunkásember válasz  Ron Swanson

üzenetére Ron Swanson

üzenetéreSemmit, keresett is rajta, hisz ez volt a célja... Használt cuccnál ez van. Ha nem nála, nálad romlik el, de kíváncsi lennék mi romlott el amúgy? Mert lehet az utolsó user buheralta.. meccseljék le ők. 
- 

raziel01 veterán válasz  Ron Swanson

üzenetére Ron Swanson

üzenetére"Ilyenkor mi lenne a helyes eljárás?" Semmi. Eleve te garancia nélkül adtad el. Ahhoz se lenne semmi közöd ha nála romlik el 5 nap után nem hogy ahhoz, hogy másnál akinek tovább adta. Ilyenkor még az is felmerülhet, hogy valaki buherálta. Nyilván ezt távolról nem fogod tudni eldönteni. Nem is kell. 
 Vettem már én is használt cuccot meg adtam is el. Ez ilyen ha gari nélkül veszed, bármikor elromolhat. Minden félnek be kell ezt látni főleg ha ki is volt írva.
- 

válasz  Ron Swanson

üzenetére Ron Swanson

üzenetéreJogilag nem adhatunk tanácsot, de az biztos, hogy átvétel után 5 nappal mi nem tudunk ezzel foglalkozni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest