- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristo
tag
válasz
Vincent_ #2055 üzenetére
Az a baj, hogy a negatívokra és pozitívokra nem feltétlen lehet adni...pl anno én is úgy jártam, hogy eladtam egy videókártyát...nagy nehezen rávettem az illetőt, hogy vegye ki a dobozból nézze meg, kell-e, tetszik-e neki...mert ő sietne busszal tovább, garanciát természetesen nem vállaltam. Elkezdett hisztizni, hogy ez nem tetszik neki az nem ( persze órákkal később üzenetekben kezdett zaklatni )..nem tudja kipróbálni csak egy barátjánál mert az procijához átalakító kéne...mondtam, hogy OK..akkor próba garanciát vállalok, vigye el haverjához, vagy aznap hozza vissza...elolvasta, nem írt vissza, majd 2 nap múlva közölte, hogy neki bonyolult beszerezni az átalakítót, adjam vissza a pénzét....ja és mellé megkaptam a negatívot...( azt hiszem ezt lehet üzlet rontásnak minősíteni...
) a HP viszont csak annyit közölt a problémámra, hogy ők ezt ekkora távból nem tudják...( mikor felvetettem, hogy képekben elküldöm nekik a teljes beszélgetésünket )... amúgy szerintetek ezzel tudok még ennél többet kezdeni ? Mivel elég nehezen tudom így eladni a termékeimet.
Szóval ez annyit jelent, hogy a csupa pozitívval is vigyázni kell srácok !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest