- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Hú, ez tényleg nem egyszerű, pofátlan egy dolog...
Viszont szerintem nincs veszve még a dolog, ha nyomozás indul, előbb-utóbb ki fogják deríteni, hogy a weboldalt (domaint) hol és mikor regisztrálták, kinek a nevén, milyen IP-ről, szolgáltatótól, stb, sok mindent meg lehet tudni... Bizonyára külföldi szerveren van a lap (.eu), ez nehezítheti a folyamatot, de ha a rendőrség elég tökös, és tényleg foglalkozik az üggyel, ugyanúgy kikérhetők az adatok. Ha így találnak valakit, az már előrelépés...
Indításnak mondjuk ha a www.eurid.eu oldalon a whois search mezőbe beírod a szorel-t, és a GO-ra klikkelsz, infókat találsz arról a domainről, legalábbis, hogy hol, mikor regisztrálták, még konkrét cégnév, név, cím, mail cím is van, de hogy az az ember/cég miként köthető az oldalhoz, az már további kérdés, de legalább valami kézzel fogható, elindulni biztos el lehetne vele... Nyilván a rendőrség még ennél is többet ki tud majd deríteni.Egyébként írtad, hogy semmi gyanús nem volt a webshopban, hát a helyesírási hibák éppen arra utalnak, hogy össze lett csapva, ezt így az emberek arcába tolni nem lehet, ez már eleve gyanús lehetett volna...
Továbbá érdemes (lett volna) megnézni az elérhetőségeket, milyen cég, nevek, stb.. A csaló oldalaknál általában csak egy mail cím van, na az ilyen nem megbízható szerintem...Összességében kitartást és sok sikert kívánok az ügy megoldódásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest