- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
7
addikt
A topicot zárom. Javaslom az azonnali fáradt gőzös kérdések óráját, bár személyes véleményem, hogy a válasz magától értetődő kéne, hogy legyen.
-
NoLF
veterán
2 dolog keresett az emberiség által már igazán régóta.
szex és ital
-
Geller72
veterán
Hát, előbb, utóbb úgy is megmondaná valaki, ne húzzuk akkor..
. Szerinted, ha én kiötlenék egy jó bizniszt, ami xarja a pénzt, akkor az lenne az első, hogy ebbe a faja kis nóvije topicba világgá kürtölném?...legyünk őszinték..halott ötlet, halott topic. Semmi értelme. Természetesen nem jogom eldönteni eme topic létjogosultságát. Az a moderátorok dolga.
Üdv:
Geller -
Gergello
addikt
italt, de most komolyan
-
tibi666
senior tag
a testedet.
-
DarPet
tag
Üdv!
Szerintem itthon nem kapható termékeket érdemes lenne árulni, mivel sok olyan dolog van, ami szerintem kelendő lenne (pl. a Jetway mATX-es hibrid alaplapja 2db pci-e 16x, ddr2,ddr3 780g).
Természetesen az alap alkatrészek megfelelő árazással szintén kelendőek lennének...
Valamint a beszámítás sem utolsó szolgáltatás -
spyke79
tag
Használt gumi/uj a nyerö van két hét ami gáz de,ha van ismeretséged és terítőd folyamatos pénzforrás!+Ha már belejöttél kisebb gumis mihelyt is létrehozhatsz.
-
Dany007
veterán
Szerintem is az ár a legfontosabb. Aztán jön a minőség.
Meg jönne a megbízhatóság, de szerintem az alap dolog, így azt nem is érdemes a sorrendbe betenni. -
Rive
veterán
Legjobban akkor jársz, ha egyszerűen megnézed a bazáros topikokban, hogy miféléket keresnek a népek.
-
törölt tag
Árulj könnyűdrogot, az biztos kelendő lesz!
Viccet félretéve, én az alacsony árak, nagy választék és rövid szállítási idő kombinációjában látom a sikeres bazár titkát. Konkrét termékek kapcsán inkább nézz be a már meglévő bazáros topicokba, mert úgy látszik igazán, hogy mi az, ami keresett.
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy saját bazár nyitásán, és beszerzési lehetőség az lenne bőven, csak a véleményetekre lennék kíváncsi. Mi az ami keresett? Ki miből venne olyat szívesen amit nehéz beszerezni, melyik hardver forog a legjobban? Észrevételek, ötletek, ajánlatok jöhetnek
Leginkább új, és garanciás termékekre gondolok persze!
Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest