Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
közben ki tudtam próbálni a tomtop n100-as router gépet a szellős, 3d nyomtatott oldalakkal és aljjal. Úgy tűnik kisebb venti fordulat is bőven elegendő volt, hogy mozog a levegő és nincs körbezárva. Hosszabb cpu terhelés után is csak 35 fokig ment fel az ssd és a ram (22 fokos szoba). És még a cpu-t is hűti azzal is, hogy az alaplapot hűvősen tartja. A proci a másik oldalon van és a bordás házzal érintkezik. Ez is csak 45 fok körülre ment fel így a korábbi 60 helyett, bár az nem volt gond vele.
Majd még a venti alatt a védőrácsot vékonyítom a modelben, mert nem gondoltam arra, hogy befelé szívó irányban a venti hozzáérne. Most a próba darabon kivágtam
Befelé szívva jobb egyébként, mint kifelé fújva, úgy is próbáltam. Úgy tűnik a gép biosában a beállítások ellenére hiába állítok be minimum hőfokot, akkor is 800-1200 körül forgatja, de úgy nem hallatszik. Ha alacsonyra veszem a felső értéket, akkor 3000-rel már van hangja.#351 gbors
még azon gondolkodtam, hogy vajon érzékeli -e a mini gép, hogy mekkora dc táp van rádugva. Gondolom nem, mert ez nem olyan mint a rendes laptoptöltőknél. Felirat szerint 30W-os tápot adtak a t8-hoz és 60w-osat a routerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- Könyvajánló
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Posta, csomagküldés
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Befelé szívva jobb egyébként, mint kifelé fújva, úgy is próbáltam. Úgy tűnik a gép biosában a beállítások ellenére hiába állítok be minimum hőfokot, akkor is 800-1200 körül forgatja, de úgy nem hallatszik. Ha alacsonyra veszem a felső értéket, akkor 3000-rel már van hangja.
Hasonlóra számítok a B6 Pro-tól is - talán idle-ben takarékosabb valamivel az N100, mint a 1030NG7.