Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
A CHIEFTEC IX-01B-et nem annyira javasolnám a mérete miatt, bár nem ismerem "személyesen". Nekem LC Power 1340-em van, ami kb ekkora. Bár az enyémbe csak egy 2,5" fér bele max, de így is minden nagyon közel van. Épp az utódját keresem én is.
Az álmoskönyv szerint nem a hosszú élet titka, hogy telibe az alaplap fölött van a két 2,5"-os hely. Venti el se fér közéjük (az egész ház 63 mm!).
A 3,5" helyre ne számíts alapból, ahhoz még kell venni egy 3,5"-os kitet (talán ezt: link). Ezzel lecseréled az oldalát (tetejét), így vastagabb lesz a ház (+33 mm). Ezt az egészet én inkább elfelejteném.
Ha ennyire tenyérnyi méretűt szeretnél, akkor talán még ránéznék az LC Power 1540MI-re (ez full alu). Bár nem biztos, hogy a 2,5"+3,5" hdd/sdd egyszerre befér (adatlap).A másik három már nagyobb, ott jobbak az esélyek, hogy nem fő össze az egész.
Jelenleg én a Modecom Feel 202 vagy 302 között őrlődök. Kár, hogy nem szépek (nekem).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
de lehet.
a benne levo GPF-250P 85+ -os, tehat mar 20%-os terhelesen is 85% a hatekonysaga, viszont te sosem fogod 50W-al terhelni, az tuti pontosabban akkor mar baj van.viszont mivel ugyis alig fogod terhelni, szinte mindegy a tap hatekonysaga, legalabb nem melegszik es ez a haz igy meg kesobb is jo lehet akarmire is.
-
Ribi
nagyúr
Valószínű elég lenne egy pcio/panel táp, de azok sem túl olcsóak.
Teljesen passzív gépet építenél akkor számíthatna, hogy picoban nincs venti, de winyó úgyis berreg.
Szóval picoval 15-20W mellett lehet nyernél kb 2-3W fogyit, de ez nem igazán az az érték ami miatt aggódni kellene. -
törölt tag
persze, bocs ha nem voltam egyertelmu, de ezert irtam:
"viszont mivel ugyis alig fogod terhelni, szinte mindegy a tap hatekonysaga, legalabb nem melegszik "csak Ribi kollega szebben megfogalmazta mar.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest