Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz HUN_Sector #64822 üzenetére

2x16 Viper Venom 7000 (nem 7200, rosszul írtam) és 2x24 Viper Elite 6000 van itthon.
    Itt más gondok vannak, 6000-en 5-ből 4x bios resetig jutottam, fekete képernyő, se kép, se hang bekapcsolásra. Állítgatva sikerült belőni a 6000-et, de szerintem ez sem lenne atomstabil ha végigtesztelném (játék ugye nincs is nálam).
    Asszem még 5600-on is volt hasonló necces indulás előtte. Ezt vastagon tudnia kell mindkét ramnak, CPU-n nem volt OC, igazából az IMC-n sem, gear2-ben is kipróbáltam. Feszeket megküldve is.
    Ez nem instabilitás, itt vmi kompatibilitási gond van még szvsz.

Két gép van/lesz. A kis szerverben tök mindegy mi lesz, lehet oda marad is az A620. A normál gépben meg csak kíváncsiság az egész. Ha csak simán nem bírna többet akkor hagynám, max addig nézem ameddig időm engedi. De így azért izgat mert valami más nem klappol. Lapcsere meg amúgy is lesz, mert így volt tervben... csak az A620 anno gyorsabban megvolt mint a B650. :)
    Kb. ez volt a netes tesztekben is, felette alig gyorsul már, gpu terén is. Minden másnak meg jobb egy gear1 6200-6400 alacsony időzítéssel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés