Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

válasz Rowon #62516 üzenetére

Martin Luther Kinget idézve, "van egy álmom"

In win chopin max
    Benne egy b*szó APU

És eljátszogatni a régebbi, meg egy-két újabb játékkal.

Volt olyan mániám hogy eladtam mindent és egy 3400g-vel élveztem a kisebb chopinban a gta V-öt, mutant year zero-t, fallout 4-et, illetve nem élveztem a 76-ot (nem a játéktechnika miatt).

Pár évvel ezelőtt még használtam egy 1600AF + 1050ti párost (aztán 1650, 1650 super volt a gépben), nem esek kétségbe, ha vissza kell venni a részletességet. Aztán jött a fehér mánia, ennek képviselőjeként egy z590-es lap, 12gb 3060, mellé egy 11700 és már nem volt ez probléma (most 4060 van). A chopin - mint már itt lerítt rólam, örök szerelem maradt. Az a kidolgozottság, anyaghasználat, küllem, mind mind olyan számomra, amellyel más ház nem tudott sosem versenyezni. Ám ez a házikó korlátokkal bír.

Egy am5 alaplapba + 8700g-be ezen az áron beruházni félek. Visszalépés, nagy visszalépés. Izgatottan várom, hogy bejelent e valamit az AMD. Megvenném már most a 620-as alaplapot 62-ért (tudom, az szar, de 80-ig semmi értelmes sincs), de egy későbbi procihoz meg nincs azokon megfelelő bios, szóval egy am5 proci kéne most is, vagy később.

Az ITX lapok viszont lassan kiárazódnak a piacról. AM6-ot nem fogunk tudni megfizetni. Jönnek a mini gépek, átveszik a helyüket, száll el a forint, jön az instabilitás a piacon, a gazdaságban, a politikai színtéren. Minden ezek közül löki egyre mélyebbre a forintot.
    Félek mire elérhető lenne egy még a 8700 g-nél is jobb apu, azt már csak Lölő tudná megvenni magának...

Na eleget rinyáltam

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés