- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
HUN_Sector #60152 üzenetére
Szerintem azokhoz egy 4-6(7). gen core i vagy egy 1-2. gen zen is bőven elég, rengeteg jó játékkal játszhat vele legalább közepes beállításokkal full HD-ban, egyéb (yt, office, net) felhasználásra meg még inkább bőven elég. Nálam a "kis gamer" gép i5-4570, 1050ti, 16G (4×4G) rammal, gyakorlatilag korhű retro 10 évvel ezelőttről, de a legújabb AAA címeket meg pár kreténül megírt egyéb címet leszámítva rengeteg jó játék fut rajta élvezhetően. A Torchlight 2-t tavaly Celeron 847 (2×1,1GHz) plussz R7 250 (2GB DDR3) konfigon játszottam végig, és nagyon élveztem.
Az egyéb funkciókra meg A4-5000-et (Kabini, 4×1,5GHz), i5-520UM-et (2×1GHz HT), i3-3217-et (2×1,8GHz) használok, eddig mindent megoldottam ezeken is. Nem mondom, hogy nem röccen soha, de elvagyok velük.
Ezekhez meg ha más nem, használtan kapsz mindent jó áron. A kellően kicsi, pofás ház már más sztori. Az egyik új kedvencem a Jonsbo U3. mATX, elég kicsi, ATX tápos, normális vga simán befér (260mm), és procihűtő téren sincs limitáció, elég nagy levegős megoldásokkal operálhatsz. Ja, és piszok jól néz ki, csak épp vagy 30 rugó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest